Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 12

Krekenavoje dingo kalytė – reikia pagalbos jos ieškant

Penktadienį, balandžio 8-ąją, Krekenavoje, Panevėžio rajone, išsinėrė iš antkaklio ir pabėgo jauna kalytė. Dabar ji gali būti klaidžioti Panevėžio arba Kėdainių rajone.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Penktadienį, balandžio 8-ąją, Krekenavoje, Panevėžio rajone, išsinėrė iš antkaklio ir pabėgo jauna kalytė. Dabar ji gali būti klaidžioti Panevėžio arba Kėdainių rajone.

Maždaug 2–3 metų kalytė vardu Karina prieš metus buvo išgelbėta nuo sunaikinimo Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinėje tarnyboje. Beveik metus praleidusi savanorių gyvūnų globėjų rankose, šį pavasarį Karina buvo padovanota naujajam šeimininkui, gyvenančiam Krekenavos miestelyje. 

Karina – baikšti kalytė. Penktadienį pasivaikščiojimo metu ji išsinėrė iš antkaklio ir nubėgo Žibartonių (Kėdainių r.) link. Šeimininkas mėgino ją pasivyti, tačiau Karina buvo greitesnė ir netrukus dingo iš akių. Nors tikėtasi, kad palaksčiusi ji sugrįš į naujuosius namus, kuriuose spėjo pagyventi tik pusantros savaitės, tačiau stebuklas neįvyko. 

Gal kas gyvenate, ar turite pažįstamų, draugų, giminių Krekenavoje ar šalia Krekenavos. Padėkite patys arba paprašykite jų pagalbos surandant Kariną. 

Bet kokios informacijos apie Kariną laukia jos naujasis šeimininkas Darius (tel. 8 678 08415) arba gyvūnų globėjos Birutė (8 699 46887) ir Rasa (8 606 50618).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius