Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 05

Krekenavoje vyko tradicinė garbaus amžiaus ir žmonių su negalia šventė

Praėjusią savaitę Krekenavos miestelio sporto salėje įvyko tradicinė Krekenavos seniūnijos garbaus amžiaus ir žmonių su negalia šventė.
Temos: 1 Neįgalumas

Praėjusią savaitę Krekenavos miestelio sporto salėje įvyko tradicinė, jau 18 metus skaičiuojanti Krekenavos seniūnijos garbaus amžiaus ir žmonių su negalia šventė. Per 300 žmonių sutraukusį kasmetinį renginį dalyviams padovanojo Krekenavos seniūnija kartu su miestelio kultūros centru.

Šventinį renginį poezijos posmais pradėjo Krekenavos seniūnijos vyriausioji specialistė socialiniam darbui Aldona Vorienė. Šventės metu taip pat pasveikinti ir garbingo amžiaus sulaukę žmonės – pagerbti septyniasdešimtmetį, aštuoniasdešimtmetį ir kitus solidžius jubiliejus švenčiantys renginio dalyviai. Prie vaišėmis nukrautų stalų šventės dalyvius linksmino dainininkai ir šokėjos – susirinkusiems dainavo Liveta ir Petras Kazlauskai, dainininkas Kazimieras Aliukas, šoko Ritos Šantarienės vadovaujamas Krekenavos kultūros centro šokėjų kolektyvas. Kaip ir kasmet tylos minute buvo pagerbti ir prisiminti jau išėjusieji Anapilin.

Kaip teigia Krekenavos bendruomenės „Tiltas“ pirmininkė Sigita Rudienė, tiek senjorai, tiek žmonės su negalia dažnai yra nepelnytai pamiršti – įvairiausių renginių organizatoriai mieliau pataikauja jaunimo muzikiniam skoniui ar pramogoms.

„Kasmet į šventę susirenkantiems žmonėms nereikia fejerverkų ar ugnies šou, – sako S.Rudienė, – jiems kur kas svarbiau tiesiog jaukiai pabūti kartu, pasidalinti rūpesčiais ir džiaugsmais, bendraminčių būryje pasiklausyti nostalgiškų melodijų. Žinoma, visa tai nebūtų įmanoma suorganizuoti pasitelkus vien tik gerus norus, tad esame dėkingi nuolatiniams mūsų renginių rėmėjams“.  

Ilgametes tradicijas turinti šventė kasmet sukviečia gausų būrį svečių. Šiemet renginį savo apsilankymu pagerbė Panevėžio rajono meras Povilas Žagunis, Panevėžio rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkė Aurelija Petronienė, Panevėžio rajono globos ir paramos skyriaus vedėja Aldona Paškevičienė, taip pat Panevėžio rajono „Carito“ ir Panevėžio rajono labdaros ir paramos fondo „Nebūk abejingas“ atstovai bei Naujarodžių, Linkaučių ir Žibartonių kaimo bendruomenės, Krekenavos seniūnijos gyventojai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius