Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 02

Kuri iš jų mes iššūkį Monikai Šalčiūtei: šokėja, kultūristė ar dainininkė?

Realybės šou „Šuolis“ kaitina aitras. Jau vien todėl, kad šioje laidoje daugėja sportiškų, telegeniškų dalyvių. Iškritus J.Smoriginui, pasitraukus P.Gražuliui, padidėjo jaunų...
„Šuolio“ merginos: Dileta Meškaitė, Indrė Burlinskaitė ir Eglė Straleckaitė
„Šuolio“ merginos: Dileta Meškaitė, Indrė Burlinskaitė ir Eglė Straleckaitė / Teodoro Bilūno/ Žmonės.lt nuotr.

Realybės šou „Šuolis“ kaitina aitras. Jau vien todėl, kad šioje laidoje daugėja sportiškų, telegeniškų dalyvių. Iškritus J.Smoriginui, pasitraukus P.Gražuliui, padidėjo jaunų dalyvių procentas.

Tampa akivaizdu, kad už vienus dalyvius žiūrovai balsuoja už jų atletiškumą ir išradingumą. O už kitus SMS siunčia „už gražias akis“. Monikos akys labai gražios...

O jei kalbėtume apie tai, kodėl vyrai balsuoja už merginas, tai ne tik gražios akys lemia, kad kyla Monikos Šalčiūtės reitingai (antraip ji jau pradžioje būtų iškritusi po nevykusių šuolių). Ir kad šokėja Eglė Straleckaitė tapo maloniu atradimu daugeliui. Juolab, kad Eglė, net ir per daug negundydama savo moteriškais privalumais (o tai tikrai veikia), tapo antros laidos lydere. Už artistiškumą ir sportiškumą.

Kuri pranoks M.Šalčiūtę?

Kai Eglė Straleckaitė praėjusią savaitę parodė, kuo ją apdovanojo gamta (sportiška, brandžios moters seksuali figūra), daugelis suprato, kad moterų klasėje lyderė bus visai ne M.Šalčiūtė.

Indrė Burlinskaitė savo karjera grupėje „Kitokios“ vargu ar nustebintų. Bet lengvojo kultūrizmo pratimų nutekinta figūra, įdegis ir sudėtingi sportiniai šuoliai – tai daro įspūdį net ir nemąstantiems vyrams. O jau tas šuolis per ugnį! Tikrai įspūdinga.

Tik gal ta paleista antis, kad ji negali susilaukti vaikelio, labai ne vietoje. Manau, tai atstumia daugybę jos gerbėjų. Kalbėti apie tokius intymius dalykus kaip santykiai su kitu vyru yra neskoninga. Nelieka erdvės kitų vyrų svajonėms.

Dainininkė Dileta Meškaitė kol kas išlieka paslaptingiausia. Bet praėjusią savaitę tik per Marytės plauką neiškrito. Gerai, kad P.Gražulis sutiko pasitraukti vietoje jos. Bet Dileta, pajutusi, kad vien jos idealios, jaunatviškos figūros nepakaks užkariauti simpatijoms, jau pradėjo traukti iš mergaitiškos skrynelės savo kozirius. Grupės „4 Roses“ narė prakalbo apie Dono kazokės genus, kurie daro ją tokią gražią. Ar tai padės? Netrukus pamatysime.

Ugnė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius