Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 21

Labdaringas grupės „The Cocktails“ vakaras Elektrėnuose (nuotraukos,video)

Lietuvoje Maltos ordino pagalbos tarnyba padeda vykdyti pagrindinę organizacijos misiją – teikti humanitarinę pagalbą tiems, kuriems ji reikalinga. Tarnybos pradžią Lietuvoje...
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Lietuvoje Maltos ordino pagalbos tarnyba padeda vykdyti pagrindinę organizacijos misiją – teikti humanitarinę pagalbą tiems, kuriems ji reikalinga.

Tarnybos pradžią Lietuvoje galima sieti su Vokietijos Maltos ordino pagalbos tarnybos atstovų vizitais 1990 m. Jų tikslas buvo – išsiaiškinti, kuo jie galėtų padėti.

„Lietuvoje jau 19 metų Maltiečių vardą su pagarba ir dėkingumu taria labai daug vargo ir skurdo prispaustų žmonių“, – taip apie savo organizaciją atsiliepia www.maltieciai.lt puslapio redaktoriai.

Jaunimo akimis, tai tiesiog organizacija, paremta savanorystės idėja, kuri padeda senyvo amžiaus žmonėms. Ne paslaptis, kad prieš Šv. Kalėdas mokyklose padaugėja labdaringų renginių, kurių metu yra renkamos lėšos  vienai ar kitai organizacijai. „Kalėdųo gerumo“ banga užplūdo Elektrėnų „Versmės“ gimnaziją.  Pavaduotoja Jūratė Levickienė, gavusi pakvietimą prisijungti prie šios gražios Maltiečių organizuojamos akcijos, pasiūlė gimnazistų grupei „The Cocktails“ prie to prisidėti, jie ir  tapo to vakaro šeimininkais.

Vos kelias dienas  mirgėję plakatai, kviečiantys pasiklausyti jų gyvai atliekamos akustinės muzikos, padarė savo – į labdaringą vakarą susirinko daugiau nei tikėtasi. „The Cocktails“ prasitarė, kad nesitikėjo tokio didelio palaikymo iš žmonių, o juolab kad jų muzikos ateis pasiklausyti  ne tik jaunimas, bet ir senyvo amžiaus žmonės.  Patalpoje buvo sukurta itin jauki atmosfera – ant stalų išdėliotos žvakės, aplink zujo savanoriai su arbatų puodeliais, o išvysti nesišypsantį veidą prilygo neįmanomai misijai. Koncerto pabaigoje publika nepagailėjo nei ovacijų, nei pinigų. Organizatoriai džiaugėsi, kad už valandos trukusį koncertą pavyko surinkti virš trijų šimtų litų, kurie bus perduoti į rankas, kurios žino, kaip padėti senoliams.

Nuotraukos Donato Kizinio.

VIDEO: Labdaringas vakaras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius