Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 12

Labdaringų lenktynių metu Vilnelę jau dešimtą kartą užplūs guminiai ančiukai

Birželio 8 d. „Belmonto“ pramogų ir poilsio centre Vilnelę jau dešimtą kartą užplūs daugiau nei 500 guminių ančiukų. Vasariškos ir jau tradicija tapusios labdaringos „Ančiukų...

Birželio 8 d. „Belmonto“ pramogų ir poilsio centre Vilnelę jau dešimtą kartą užplūs daugiau nei 500 guminių ančiukų. Vasariškos ir jau tradicija tapusios labdaringos „Ančiukų lenktynės“ šiemet bus ypatingos – jubiliejaus proga organizatoriai ruošia išskirtinę programą. Greičiausiųjų ančiukų šeimininkai turės galimybę laimėti vertingus prizus.


Šio labdaringo renginio tikslas – surinkti lėšų talentingų vaikų, augančių nepasiturinčiose šeimose, ugdymui. Lenktynėse įprastai dalyvauja apie 500 guminių ančiukų, nudažysiančių Vilnelę geltona spalva.
„Susirinkusiųjų lauks įvairios pramogos – nuo tapybos, vokalo ar baleto pamokų iki šachmatų bei šokių profesionalų pasirodymo. Kvalifikuoti pedagogai užtikrins, kad mažieji renginio dalyviai nenuobodžiautų. Susirinkusieji turės galimybę dalyvauti ir įvairiose loterijose bei žaidimuose, o viską vainikuos iškilminga eisena „Ančiukų lenktynių“ starto link ir ilgai lauktos lenktynės“, – teigia projekto koordinatorė Karolina Degutytė.


Į renginį dalyviai bus kviečiami atvykti ne tuščiomis, o nešini perskaitytomis knygelėmis, kurios bus dovanojamos „Gelbėkit vaikus“ organizacijos globojamiems vaikams. „Susirinkusiuosius skatinsime dalintis gerumu ir padovanoti knygelę mažiau galimybių turinčiam vaikui. Mes galime padėti jiems susikurti laimingą ateitį, o švietimas, siekiant šio tikslo, yra vienas iš prioritetų“, – teigė renginio organizatorė.
Kasmet renginys, įskaitant ir žiūrovus, pritraukia daugiau nei 1000 dalyvių, o jo metu surenkama daugiau nei 15 000 Lt, kurie skiriami projekto „Ateitis mano rankose“ vaikams – talentingiems, bet neturintiems finansinių lėšų jaunuoliams.


Sparčiausių ančiukų šeimininkų laukia įvairūs prizai: nuo metinės narystės „Europos Centro Golfo klube“ iki kulinarijos kursų ar mėnesio trukmės abonementų sporto klube.


Ančiukų lenktynės labdaros tikslais organizuojamos visame pasaulyje. Iki šiol didžiausios tokios lenktynės buvo surengtos 2009 m. Jungtinėje Karalystėje – į vandenį paleisti buvo 205 000 ančiukų. „Ančiukų lenktynes“ Lietuvoje kasmet organizuoja Vilniaus „Rotaract“ klubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius