-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 12 06

Labdaros koncerte kviečiama padėti Visagino ligoninės vaikų skyriui (nuotraukos)

Savaitgalį Vilniaus prekybos centre „Panorama" jau suskambo Kalėdų dainos ir giesmės. Gospel choras, džiazo atlikėjai bei teatro grupė kvietė praeivius pasiklausyti muzikos ir dalyvauti gruodžio 13 dieną vyksiančiame labdaros koncerte „Christmas with JOY".
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Savaitgalį  Vilniaus prekybos centre „Panorama" jau suskambo Kalėdų dainos ir giesmės. Gospel choras, džiazo atlikėjai bei teatro grupė kvietė praeivius pasiklausyti muzikos ir dalyvauti gruodžio 13 dieną vyksiančiame labdaros koncerte „Christmas with JOY".

Šis renginys organizuojamas asociacijos „Ateities Jaunimas" siekiant padėti VŠĮ „Visagino ligoninei". Surinktos lėšos bus skirtos vaikų skyriui nuperkant jiems reikalingiausius instrumentus, baldus, buitinę bei medicininę techniką.

Visagino ligoninės vaikų skyriuje per metus vidutiniškai gydomi apie 450-500 vaikų ne tik iš Visagino, bet ir iš kaimyninių miestų bei rajonų. Skyriuje dirba profesionali gydytojų komanda, tačiau medicininė įranga, medicininiai ir procedūriniai baldai yra pasenę. Anot gydytojos administratorės Stellos Fedurtsya, skyriui labiausiai praverstų naujas gleivių siurblys, inhaliatoriai, funkcinės vaikų lovos bei kiti baldai palatose.

„Vaikai medicininės ar laboratorinės įrangos dažniausiai nepastebi. Jiems svarbiausia - jauki ir nuotaikinga aplinka, kurios siekiame, tačiau šiuo metu neturime sąlygų skyriaus atnaujinimui", - skyriaus padėtį ir lūkesčius išsakė vyriausiasis ligoninės gydytojas Kastytis Matulevičius.

Renginyje, kuris vyks gruodžio 13 dieną 18 val. Vilniaus Rotušėje, savo kūrinius dovanos profesionalūs muzikantai ir jaunieji aktoriai. Šiltą kalėdinę nuotaiką kurs improvizacinė teatro grupė „TIBIDiDĖUDĖU", dainuojamosios poezijos grupė „23-as Ąžuolas", naujai susikūręs gospel choras „Joy Choir", grupė „Džiazo standartai" su soliste Kristina Grigaite. Savo giesmes dovanos ir viena iš renginio iniciatorių - JAV gospel dainininkė Shasta Miller.

Norinčius prisidėti, tačiau negalinčius dalyvauti koncerte, organizatoriai kviečia aukoti į specialią projekto sąskaitą. Daugiau informacijos apie projektą rasite Facebook: „Christmas with Joy".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius