Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 17

Lietuviška mobilioji programėlė: kalėdinis atvirukas

Šiandien App Store pasirodė pirmoji lietuviška Kalėdoms skirta programėlė. Jos autoriai siūlo įprastus atvirukus keisti žaismingais suasmenintais atvirukais - galite „pavirsti" sniego seniu, žaismingu elniu, eglutės papuošalu ar kt. personažu. Pasveikinti savo artimuosius ir draugus Jūs galite tiesiai iš iPhone ekrano lietuvių kalba.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šiandien App Store pasirodė pirmoji lietuviška Kalėdoms skirta programėlė. Jos autoriai siūlo įprastus atvirukus keisti žaismingais suasmenintais atvirukais - galite „pavirsti" sniego seniu, žaismingu elniu, eglutės papuošalu ar kt. personažu. Pasveikinti savo artimuosius ir draugus Jūs galite tiesiai iš iPhone ekrano lietuvių kalba. Jums tereikia išsirinkti labiausiai patinkantį atviruką iš pasiūlyto spektro, fotografuotis ir dalintis džiaugsmu su visais, kuriuos mylite. Tiesiai iš Jūsų telefono ekrano - į Facebook ar elektroninio pašto dėžutę. Dozė juoko garantuota.

Programėlę surasite App Store paspaudę nuorodą:  Kalėdinis atvirukas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius