Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 10

„Lietuvos talentų“ dinamitas – „Kvinta“ (nuotraukos)

Sekmadienį paskutiniame „Lietuvos talentų“ pusfinalyje pergalę išplėšė vaikinų grupė „Kvinta“. Kviečiame skaityti interviu su talentingaisiais atlikėjais.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sekmadienį paskutiniame „Lietuvos talentų“ pusfinalyje pergalę išplėšė vaikinų grupė „Kvinta“. Kviečiame skaityti interviu su talentingaisiais atlikėjais.

- Sveikinimai laimėjus! Kaip jaučiatės? Ar tikėjotės nugalėti?

- Ačiū! Jaučiamės begalo laimingi patekę į finalą. Eidami į atrankas turėjome tikslą ir... patekom! Tačiau vertinom galimybes realiai – nelabai tikėjomės laimėti, nes visi dalyviai šiame pusfinalyje buvo tikrai stiprūs, bet scenoje atidavėme save, parodėme, ką galime. Tai galbūt ir buvo sėkmės paslaptis. Su nekantrumu laukiame finalo.

- Praėjusiais metais, nepaisant to, kad sulaukėte daug dėmesio, į finalą nepatekote. Ar negalvojote, kad istorija gali pasikartoti ir šiemet?

- Žinoma, šiek tiek baiminomės dėsningumo likti per plauką nuo pergalės, nes praėjusiais metais likome ketvirti. Džiaugiamės, kad šiemet patekome į stipriausiųjų dešimtuką!

- Iš kur semiatės energijos? Juk jūsų pasirodymai lyg dinamitas!

- Didelę dalį mūsų atliekamų dainų sudaro roko žanro kūriniai, o tai daro didelę įtaką mūsų užsivedimui. Tiesiog... Muzika mus įpareigoja pasidalinti ta energija su klausytojasi ir žiūrovais. Be to, turim nuostabią vadovę – Nijolę Švagždienę, kuri padeda tobulinti mūsų vokalus bei neleidžia eiti į sceną „apmirusiems“. Dėkojame jai už tai!

- Kaip manote, ar tai viena iš priežasčių, kad jums taip puikiai sekasi? Vos metai prasidėjo, o jūs jau pavergėte vaikų simpatijas nurungdami SEL'ą, Kauno šampaninį chorą ir kitus  „Vaikų balse“.

- Enegija, šokis, charizma – be šių dalykų, net nuostabaus balso savininkas scenoje atrodo „žalias“. Tai, mūsų manymu, mums tikrai padėjo.

- Ar jaučiate populiarumą? Ar atpažįsta žmonės gatvėje?

- Jaučiame. Jaučiasi ir tai, jog jis didėja, o ypač tarp merginų (šypsosi). Matome, kad vis daugiau žmonių prisijungia prie mūsų veidaknygės. Tai reiškia, kad einame teisingu keliu!

- Kaip jūsų veiklą vertina mokytojai? Ar yra atlaidesni, o galbūt priešingai – labiau spaudžia?

- Kiek žmonių, tiek nuomonių. Vieni visada domisi apie naujus koncertus, palaiko mūsų veiklą ir padeda iškilus bėdoms dėl prastesnių pažymių (juokiasi). Kiti vertina objektyviai, kaip ir visus kitus mokinius. Dar kiti suranda prie ko prikibti, prikaišioja dainavimą, sako, kad esame „sužvaigždėję“. Bet kam taip pykti? Juk visi mokiniai esame šiek tiek padūkę, vieni mažiau, kiti daugiau. Mes turbūt tas antras variantas (juokiasi) .

- Kokie ateities planai? Ar ir toliau muzikuosite?

- Po koncerto draugai užsiminė, kad pasirodymas puikiai tiktų „Eurovizijai“ (ne vaikų – aut. pastaba).  Pamažu bręsta mintys įgyvendinti šią idėją. Tarsimės su vadove, žiūrėsime, ar pavyks ją išpildyti. Visi vienbalsiai nusprendėm, kad tuo mūsų kelias nesibaigs. Turbūt kartu dainuosim dar kelis amžius (vėl juokiasi)!

- Galbūt norėtumėte kažką perduoti ikrauk.lt skaitytojams?

- Visiems dėkojame už palaikymą. Jis mums labai svarbus. Žinokite, kol būsite jūs – gyvuosime ir mes!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius