Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 29

„Loftą“ sudrebino Mr.Woodnote, Lil Rhys ir Eva Lazarus tiesiai iš Bristolio gatvių! (nuotraukos)

Lietuva išgirdo – saksofonas tikrai gali „užvežti“. Tiesiai iš Bristolio gatvių į menų fabriką „Loftas“ sausio 28 d., šeštadienį, Mr. Woodnote atvežė tikrą gyvo garso užtaisą.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Lietuva išgirdo – saksofonas tikrai gali „užvežti“. Tiesiai iš Bristolio gatvių į menų fabriką „Loftas“ sausio 28 d., šeštadienį, Mr. Woodnote atvežė tikrą gyvo garso užtaisą.

Tokiam įspūdingam ir charizmatiškam pasirodymui geresnės vietos už „Loftą“ Vilniuje nėra: tai dinamiška erdvė, nuolat kintanti ir sukurianti tokią atmosferą, kur visi susirinkusieji gyvena tuo pačiu ritmu.

Apšilę su jaunaisiais reperiais Dee&Kamy, visi tikros muzikos mylėtojai laukė Mr. Woodnote ir jo bendražygių. Iš lūpų į lūpas neregėtu greičiu plintanti atlikėjo muzika puikiai pažįstama šauniai „Lofto“ publikai: vieni santūriai linksėdami į taktą, kiti šėldami ir šokinėdami pasitiko šį saksofono virtuozą bei jo draugą reperį Lil Rhys, kuris nuolat kurstė publikos šūksnius ir plojimus. Natūralus, hipnotizuojantis ir gyvas, pasirodymas nustebino ne tik muzikos ritmais, bet ir išskirtiniu balsu: „Dub Mafia“ vokalistė, charizmatiškoji Eva Lazarus demonstravo tokį lygį, kurį vargu ar dažnai pamatysi Lietuvos scenoje. Skambėjo ne tik gerai žinomi, bet ir visiškai nauji, šiemet gimę kūriniai, o pažadėjęs daug šilumos, judesio, ritmo ir gyvo garso, Mr. Woodnote tikrai privertė pamiršti šaltą ir niūrią lietuvišką žiemą.

Netikėtas vizualinis sprendimas: visą naktį buvo rodomi senosios animacijos šedevrai, tokie kaip „Na, palauk“ ir „Mikė Pūkuotukas“, kurie ne vienam atėjusiajam sukėlė nuoširdžią šypseną ir nostalgiją. Vis dėlto žodžiais neįmanoma perteikti tos nuotaikos ir atmosferos, apėmusios publiką, bet išties noras girdėti gyvą balsą ir instrumentus labai stiprus, o Mr. Woodnote tokią muziką mums ir atvežė – juk neveltui žodis „woodnote“ reiškia natūralų garsą.

Šio taiklaus improvizatoriaus gyvu pasirodymu menų fabrikas pradeda naują renginių seriją „LIVE@LOFTAS“, kurios metu vyksiantys koncertai bus visiškai gyvi.

Nuotraukos kalba pačios už save. Žiūrim ir klausom, party people!

Reporterė Laura Bojarskytė

Nuotraukų autoriai Andrei Motorichev/Laura Bojarskytė

VIDEO: Mr Woodnote 'Get Down'

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius