-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 06 08

Mainau sagą...

Nenustebkite, jei rytoj Vilniaus senamiestyje prie jūsų prieis jaunuolis ir paprašys mainyt sagą į pieštuką. „Mainai" – tai socialinis bendravimo projektas, kurio metu kiekvienas norintis galės pagerinti savo bendravimo įgūdžius, įgauti derybų patirties ir tiesiog gerai praleisti laiką.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Nenustebkite, jei rytoj Vilniaus senamiestyje prie jūsų prieis jaunuolis ir paprašys mainyt sagą į pieštuką. „Mainai" – tai socialinis bendravimo projektas, kurio metu kiekvienas norintis galės pagerinti savo bendravimo įgūdžius, įgauti derybų patirties ir tiesiog gerai praleisti laiką. Projekto tikslas – mažinti susvetimėjimą tarp žmonių, skatinti juos bendrauti, padėti įveikti baimes.

Prieš einant į gatvę keistis daiktais, dalyvaujantiems bus surengta paskaita apie derybų meną. Paskaitą ves lektorius Juris Belte. Po paskaitos visi norintys gaus po vieną daiktą, kurį per 1 val turės iškeisti į kuo vertingesnį. Ekspertų komisija nustatys penkis vertingiausius išmainytus daiktus, jie bus parduoti atvirame aukcione. Visos surinktos lėšos bus paaukotos aukok.lt.

„Kitas variantas" – tai jau tris metus savanorišku pagrindu veikianti organizacija, siekianti paskatinti ir padėti Lietuvos jaunimui išsikelti aiškius ir ilgalaikius gyvenimo tikslus, daug sparčiau ugdyti savo asmeninius gebėjimus, atrasti ir panaudoti visą savo potencialą. „Kitas variantas" organizacijos veikla yra nuosekli, vykdoma 1,5 metų tęstine mokymo programa. Šiuo metu mokymuose dalyvauja apie 500 moksleivių. Projektu „Mainai" viena iš moksleivių grupių pabaigs mokymosi programos ciklą.

Aido Šumsko nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius