Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 21

Mažuosius klaipėdiečius linksmino „Tele - Bim - Bam“

Sekmadienį vakare Klaipėdos renginių salėje „Vakaris“ įvyko pačių mažiausiųjų koncertas - čia pasirodė vaikų grupė „Tele - Bim - Bam“.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sekmadienį vakare Klaipėdos renginių salėje „Vakaris“ įvyko pačių mažiausiųjų koncertas - čia pasirodė vaikų grupė „Tele - Bim - Bam“. Mažieji atlikėjai ir jų tėveliai šurmuliuoti salėje ėmė dar prieš koncertą - dainininkai negalėjo ramiai sėdėti ir laukti koncerto pradžios. Vieni su kitais susipažinę vaikai bėgiojo ir šoko, o patys drąsiausi bandė save įsivaizduoti atlikėjų vietose prie mikrofonų.

Renginių salėje neliko vietos nei stovėti, nei sėdėti, tačiau laukti mylimų atlikėjų tai niekam netrukdė. Į sceną pro vaikų minią įžengė grupės vadovė Neringa Čereškevičienė drauge su savo telebimbambiečiais. Kaip ir dera koncerto pradžioje, pasisveikino. Tačiau tai padarė ne žodžiu, bet dainuodama: „Labas tau sakau, bus smagu žinau".

Mažyliai, palikę savo tėvelius, sugūžėjo kuo arčiau scenos ir be jokios baimės dainavo, šoko ir veržėsi ant scenos. Pirmoje koncerto dalyje dainininkai supažindino vaikus ir jų tėvelius su saugaus eismo taisyklėmis ir atliko „Pėsčiųjų" dainą. Su vaikais draugavo ir „Voras Petras" bei „Kiškis piškis". Šių dainelių metu net mamos negalėjo ramiai stovėti. Jos šoko ir dainavo kartu su savo atžalomis. Tėčiai taip pat neliko nepastebėti. Mažiausioji dainininkė Elžbieta skyrė dainelę visiems salėje esantiems tėčiams. O kaip gi pasirodyti Klaipėdoje ir neprisiminti jūros? Neringa pakvietė visus prisiminti vasarą, mėlyną jūrą, mėlyną dangų ir pasiklausyti dainelės „Mėlyna spalva".

Pertraukėlės metu scena tuščia neliko. Vaikai ir toliau nenuilsdami šoko, stojo į dainininkų vietas ir toliau linksminosi. Būrys linksmiausių klausytojų pasitiko sugrįžtančią grupę ir pamiršo, kad vietą ant scenos reikia užleisti jiems.

Labiausiai visą publiką sužavėjo gerai žinoma daina „Mamos suknelė". Jos metu Neringai net nereikėjo dainuoti. Vos pasigirdus muzikai, vaikai ir jų mamos drauge uždainavo. Vaikų mėgstamą dainą „Musė" padainavo pirmasis ir vienintelis jos atlikėjas Justas. O atsisveikinimui buvo skirta dainelė „Skrydis". Kartu su juo palinkėta gražių ateinančių švenčių. Tačiau po šios dainos vaikai dar nenorėjo skirtis su atlikėjais ir bėgo fotografuotis, o kai kurios mamos, susidomėjus pranešimu apie planuojamą atidaryti darželį, bėgo pasikalbėti su pačia Neringa Čereškevičiene. „Tele - Bim - Bam“ darželį uostamistyje planuojama atidaryti jau ateinantį rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius