Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 10

Miss America: „Nesakyk Mamai!“ – skerdyklinių vakarėlių serialas

Ketvirtadienio vakarą Menų fabriko „Loftas“ grindis tryps „Nesakyk Mamai“ bei svečių iš Škotijos „Optimo(Espacio)“ gerbėjai.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 2 Serialas Mama

Ketvirtadienio vakarą Menų fabriko „Loftas“ grindis tryps „Nesakyk Mamai“ bei svečių iš Škotijos „Optimo(Espacio)“ gerbėjai. Sklando gandai, kad jų bus neįtikėtinai daug. „Nesakyk Mamai!“ trijulė Kym Wild, Miss America bei Manfredas nekantriai laukia atvykstančių savo dievukų, kurių muzika lietuvius maitina nuo 2005 metų. Ikrauk.lt pavyko pakalbinti vieną iš narių, ilgiausio liežuvio savininką – Miss America. Skaitom ir ruošiamės vakarui!

– Kuo skiriasi „Nesakyk mamai nuo „Metal on metal?

Kai pradėjome savo bendrus grojimus su Manfredu ir Kym Wild, ilgai galvojome kaip vadintis. Padarėme pirmą sėkmingą vakarėlį „Nesakyk Mamai!“. Atvažiavo policija, grūmojo lazdom, o mes vis tiek grojom. Vakarėlis buvo tikra betvarkė ir mums patiko. Kai pradėjome kurti muziką, norėjome aplankyti užsienį, o „Nesakyk Mamai!“ jiems skambėjo lyg kalakutų kalba. Taip atsirado Kraftwerkų įkvėpta „Metal On Metal“. Taigi, dėmesio deficitą turintiems pakartoju: „Nesakyk Mamai!“ – skerdyklinių vakarėlių serialas, o „Metal On Metal“ – trijų skerdikų grupė.

Nerandate tikslaus apibūdinimo savo muzikai, tad ją vadinate „skerdykla. Turite kokią istoriją iš kur atsirado toks apibūdinimas?

Pirmą dainą, kurios niekas negirdėjo, kūrėme Raudondvaryje esančioje skerdykloje. Naudojomės šios skerdyklos sargo (mūsų draugo) kompiuteriu. Važinėti atsibodo, o pavadinimas prilipo. Taikliau to, ką kuriame ir grojame, nepavadinsi.

– Kokie jūsų trijulės planai ateičiai?

Jie panašūs kaip ir 2009-aisiais: įrašyti dainą, albumą, apkeliauti pasaulį. Bet artimiausi  – per kovą ir balandį įrašyti hitą automagnetoloms, kad Nidoje niekas nemiegotų ir diskžokėjams būtų ką groti po šešis kartus per vakarą.

– Kokios šiuo metu klausomiausios jūsų dainos?

– Lovoje klausomės „Destroyer“ albumo „Kaputt“, darbe – visų „Optimo(Espacio)“ miksų, studijoje – būsimo savo remikso grupei  „Bear In Heaven“.

– Juokaujate, jog jei reikėtų, galėtumėte svečiams net nuplauti kojas. Kaip seniai domitės „Optimo (Espacio) ir kaip ilgai kalbinote juos atvykti į Lietuvą?

Kalbinome apie tris mėnesius. Jie – geri seniai, bet kol su vadyba laiškai suvaikščiojo, laikas susivalgė. Klausomės jų ir šokdiname jų remiksais žmones nuo pat 2005 metų.

– Kokią „Optimo (Espacio) dainą rekomenduotumėte paklausyti žmonėms kurie apie juos girdi pirmą kartą?

Be abejo, Prinzhorn Dance School „Space Invader“ (An Optimo (Espacio) Mix).

VIDEO: Prinzhorn Dance School - You Are The Space Invader (An Optimo (Espacio) Mix)

– Pabaigai, kodėl žmonės ketvirtadienį turi nepraleisti „Nesakyk mamai su Optimo@Loftas ?

Nepergirsime pasakydami, kad geresnes diskotekas už „Optimo(Espacio)“ daro gal tik Erolas Alkanas, Boys Noize ir DJ Harvey. Jūs arba „sušoksite“ kojas, arba jas nusigraušite iš gailėjimosi, kad nenuėjote.

Ikrauk.lt reporterė taip pat lankysis šiame renginyje, tad laukite įspūdžių!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius