-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 11

Mokytojus džiugino moksleivių sveikinimai (nuotraukos)

„Kokią geriausią dovaną esate gavę? O gal, verčiau, kokią puikiausią dovaną esate padovanoję? Gal prisiminsite, kad kiekvienu atveju gražiausia dovana buvo ta, kurioje slypėjo dovanotojo širdies dalelė". (Wanda Fulton)
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

„Kokią geriausią dovaną esate gavę? O gal, verčiau, kokią puikiausią dovaną esate padovanoję? Gal prisiminsite, kad kiekvienu atveju gražiausia dovana buvo ta, kurioje slypėjo dovanotojo širdies dalelė". (Wanda Fulton)

Apeigų ir švenčių organizatoriai dar tik mokosi organizuoti įvairius renginius, paruošti aplinką ir patalpas šventei, parengti šventės scenarijų, vesti renginį, sudaryti jo sąmatą. Kaip sako liaudies išmintis, „pirmas blynas neprisvilo". Tarptautinę Mokytojų dieną visi pedagogai buvo pakviesti į mokyklos didžiąją salę, kur ant sceninės uždangos negalėjai nepastebėti kvietimo „Mokytojau, pabūkime kartu".

Įvairiaspalviai balionai, degančios žvakelės, margaspalviai klevo lapai, mokinių šypsenos priminė apie gražiausią mokytojams rudens šventę. Skambant gražiai lyriškai muzikai, apeigų ir švenčių I kurso organizatoriai kvietė mokytojus užimti pačias garbingiausias vietas. Renginys prasidėjo Kristinos Lazdauskaitės atliekama Leona Lewis daina „Here I am". Ne vienam mokytojui pasirodė net ašaros akyse, žinoma, džiaugsmo.

Dvi Gintarės šauniai ir įtaigiai vedė renginį. Kokia gi šventė be liaudies šokių ir žaidimų? Mokytojams teko mokytis žaidimo „Meškutė", pabūti ir „Šarkelėmis varnelėmis". Po smagaus apšilimo visi pedagogai buvo pamaloninti floristų pagamintomis gėlytėmis - apyrankėmis, kurios tuojau pat sužydėjo ant visų Mokytojų rankų. Mokiniai, naudodami karpinių techniką, sukūrė vienetinius skirtukus knygoms su sveikinimais bei palinkėjimais. Kristina dovanojo širdies dalelę atlikdama V.Riaubiškytės dainą „Meilės istorija".

Pramonės įmonių prekybos konsultantai bei floristai nustebino savo nuoširdumu auklėtoją Valentiną Kozmą. Gėlės, suvenyrai, saldžios dovanos netilpo Mokytojos glėbyje. Laiškai iš sveikinimų dėžutės keliavo mylimiausiems pedagogams. Apeigų ir švenčių organizatoriai, antrakursiai nenusileido fuksams ir pristatė „Mini cirko" programėlę. Tai buvo graži ir garsi padėka už kantrybę, žinias, nuoširdumą, bendradarbiavimą.

Mokytojai džiaugiasi, jog per mokslo metus turėjo nuostabią progą padovanoti mokiniams puikiausią dovaną - save. Kas mes be jūsų, mokinių? Kas jūs be mūsų, mokytojų? Mes kiekvienas esame dovana, kurioje slypi dalelė širdies. Už šventę, gerą nuotaiką, nevystančias gėles mokyklos pedagogai dėkoja organizatoriams.

Mokyklos socialinė pedagogė Nijolė Eglė Ganusauskienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius