Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 13

(Ne)pirmą kartą Klaipėdoje – „Liūdni slibinai“

Uostamiestyje grupė „Liūdni slibinai“ lankėsi ne pirmą kartą. Tačiau Klaipėdos koncertų salėje savo 5-erių metų gimtadienį šeštadienio vakare šventė pirmą kartą. Pokštai ir...

Uostamiestyje grupė „Liūdni slibinai“ lankėsi ne pirmą kartą. Tačiau Klaipėdos koncertų salėje savo 5-erių metų gimtadienį šeštadienio vakare šventė pirmą kartą.

Pokštai ir staigmenos

Koncerto metu grupės narys Vaidas Kublinskas negailėjo pokštų, kuriais vis pristatydavo mažąjį grupės narį Dominyką Vaitiekūną. Kaip ir kiekvienoje gimtadienio šventėje, taip ir šioje netrūko nei pirotechnikos, nei lazerių šou, kurį solo pademonstravo Dominykas Vaitiekūnas.

Pamėgtos dainos „pastatė“ ant kojų

Dviejų dalių koncerte skambėjo jau seniai pamėgtos ir pamiltos bei naujos dainos. Pradžioje santūriai savo vietose sėdėję klausytojai nuo savo kėdžių pakilo išgirdę dainą „Daina, raginanti tautą“. O koncerto pabaigoje visi stovėdami „Pieno fabrikėlį“ dainavo drauge su jubiliatais.

Išjudinta klausytojų auditorija nenorėjo skirstytis po paskutinės dainos, tad audringais aplodismentais pakvietė „Liūdnus slibinus“ atgal į sceną ir sulaukė dar dviejų dainų, kurių metu niekam nekilo mintis atsisėsti į savo vietas.
Apdovanoti šiltomis gerbėjų šypsenomis ir gausiais aplodismentais „Liūdni slibinai“ ruošiasi tolimesniems gimtadienio koncertams. Išgirsti pamėgtas ir dar negirdėtas dainas, išvysti Dominyko Vaitiekūno lazerių šou lapkričio 17 dieną galės kauniečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius