-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 07 24

Pauliaus interviu su festivalio „Spartakiada“ organizatoriais

Interviu su organizatoriais Žilvinu ir Kotryna: Kelintą kartą organizuojama Spartakiada?Šį renginį organizuojam jau ketvirtą kartą. Praeitais metais vyko renginys Vingio parke. Aiš...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Interviu su organizatoriais Žilvinu ir Kotryna:


Kelintą kartą organizuojama Spartakiada?

Šį renginį organizuojam jau ketvirtą kartą. Praeitais metais vyko renginys Vingio parke. Aišku, krizė daro savo, tačiau žmonių daug ir šiandien vakare jų bus dar daugiau nei vakar. Be to galiu patikint, kad kitais metais Spartakiada vyks vėl.


Ar šiais metais žmonių daugiau nei ankstesniais?

Viščiukus paprastai skaičiuoja rudenį, todėl dabar sunku apie tai kalbėti, tačiau tikimės, kad šiais metais renginys savo dalyviu kiekiu nenusileis ankstesnių metų populiarumui. Nesiekiam, kad čia suvažiuotų 50 tūkst. žmonių. Norim, kad čia susirinktu visi tie žmonės, kuriems muzika yra kažkas daugiau nei vien garsas.


Kodėl pasirinktas Spartakiados pavadinimas?

Sovietiniais laikais buvo mėginama sukurti alternatyvą olimpiadai, kažką tokio savo. Galima diskutuoti, kaip jiems tai sekėsi, tačiau Spartakiados pavadinimas paimtas iš senų laikų. Tai, žinoma, neturi jokio politinio atspalvio. Tai labiau noras prisiminti ir pratęsti senų laikų tradiciją. Be to, manau, pavadinimas linksmas ir nuteikiantis aktyvioms pramogoms. O asociacijos turėtų kilti su Sparta, spartos vyrų tvirtumu.


Kodėl renginiui pasirinktas Toliejų pramogų kompleksas?
Pirmiausia todėl, kad čia nuostabi gamta. Aplink pilna ežerų, miškai. Be to čia puiki infrastruktūra, elektra, vanduo, gyvenamosios patalpos. Užtenka vietos ir scenoms, ir žiūrovams ir palapinėms, mašinoms. Neblogas privažiavimas. Jau nekalbant, kad čia pat yra žaidimų aikštės krepšiniui, futbolui. Kitaip tariant yra viskas ko reikia puikiam renginiui organizuoti. Ne vienas vakar grojęs DJ‘us minėjo, kad mielai čia apsilankytų kitais metais, o tai reiškia, kad renginys organizuojamas tikrai ne blogai. Vienas iš jų po savo pasirodymo apsiavė sportinius batus ir nuėjo žaisti krepšinio.


Kaip vertinate orą?
Oras nuostabus. Pats mėgstu karštį, taigi čia jaučiuosi kaip žuvis vandenyje. Nelyja, visi patenkinti, mėgaujasi gamta ir pramogomis.


Ką galėtumėte pasakyti žmonėms, kuriems šiais metais nepavyko čia atvykti?

Svarbiausia nebūti namie, ypač kai taip karšta. Na, o jei žmogus nori praleisti savaitgalį linksmai, sportiškai ir gamtoje, tai Spartakiada puiki galimybė įgyvendinti šį troškimą. Lauksim tų žmonių kitais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius