Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 08

Penktadienio vakarą Vilniaus Menų Fabriką „LOFTAS“ sudrebino du vienas už kitą įspūdingesni renginiai

„Cirkas mano galvoje“ – taip vadinosi šiuolaikinio meno šou, kurio vertėjo laukti. Pernai galybės sveikinimų iš mados pasaulio autoritetų sulaukęs šukuosenų kūrėjas ir renginio...

„Cirkas mano galvoje“ – taip vadinosi šiuolaikinio meno šou, kurio vertėjo laukti. Pernai galybės sveikinimų iš mados pasaulio autoritetų sulaukęs šukuosenų kūrėjas ir renginio autorius Valerij Gigevič minėjo, kad šis kartas pranoks visus kartu sudėjus. Ir jis buvo visiškai teisus. „Kiek aplink mane daug cirko. Cirkas, cirkas, cirkas! Tie personažai visokie: geri, pikti, juokingi. Man patinka būti to dalimi, tai užburia, tai įkvepia. Metas apie tai pakalbėti garsiai, aš noriu apie tai pakalbėti garsiai“, – sakė maištautojas ir kviesdamas tą maištą pamatyti savo akimis.

Meno šou „Cirkas mano galvoje“ podiumu paskutinį kartą žingsniavo ekstravagantiški modeliai, juk sakoma nuo scenos reikia nulipti tada kai tau garsiai ploja. Paskutiniame, aštuntajame Valerij Gigevič renginyje sukurti specialūs kostiumai įkūnijantys kiekvieno personažo maištingą dvasią - stebino. 40 modelių, pusšimtis srities profesionalų bei visa renginio recepcija nepaliko abejingų.

Po įspūdžių jūros LOFTO scena buvo užleista ne ką mažiau laukiamam jubiliejiniam- dešimtajam „Jäger Vibrations“ vakarėliui. Su ypatingu svečiu, dar vienu vakaro maištautoju - Damian Lazarus. Damian Lazarus, muzikos gurmanų ir gerbėjų visame pasaulyje išliaupsintas už lakią vaizduotę, vaikišką smalsumą, ypatingą humoro jausmą, tapo underground muzikos įžymybe, kuriam, rodos, sekėsi ir sekasi viskas, kur tik jis beda pirštu. Ne išimtis ir „Jager Vibrations“. Ir iš tikrųjų renginio metu buvo pamesti ne tik draugai, bet ir galvos, tikrąja ta žodžio prasme.

Teksto autorė: Katrina Mockaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius