Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 02

Prienų mamytes džiugino vaikų dovanotas koncertas (nuotraukos)

Penktadienio vakarą gausus būrys mamyčių skubėjo į Prienų Kultūros ir laisvalaikio centrą, kur visoms mamos buvo surengtas koncertas.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Penktadienio vakarą gausus būrys mamyčių skubėjo į Prienų Kultūros ir laisvalaikio centrą, kur visoms mamos buvo surengtas koncertas. Vaikai šoko, dainavo, grojo ir netgi pasakėles pasakojo. Ir visa tai buvo skirta patiems brangiausiems pasaulyje žmonėms – mūsų mamoms, kurias netgi buvo galima pavadinti vienu iš pasaulio stebuklų.

Renginyje dalyvavo gausus būrys jaunųjų atlikėjų, net ir renginį vesti padėjo mažieji, tačiau ne mažiau drąsūs vaikai – Auksė ir Dovydas. Šventiniame koncerte dalyvavo Prienų kultūros ir laisvalaikio centro (PKLC) vaikų tautinių šokių kolektyvas (vad. Darius Žilinskas), PKLC pučiamųjų instrumentų orkestras (vad. Valerij Sogačiov ir Martynas Levinskas), Prienų meno mokyklos solistė Milda Noreikaitė (vadovė mokytoja Reda Černiauskienė), PKLC sportinio ir šiuolaikinio šokio studija „Solo“ (vad. Ilona Aksenavičienė), Prienų meno mokyklos lengvosios muzikos ansamblis (vadovė mokytoja Reda Černiauskienė), PKLC vaikų vokalinė grupė „Šaltinėlis“ (Vad. Dalė Zagurskienė), Prienų meno mokyklos ankstyvojo dainavimo studija ir pasakorė Martyna Marčiukaitytė (vadovė mokytoja Ramunė Liutvynskienė),  šiuolaikinio šokio studija „GS“ (vad. Gina Kareivaitė), PKLC pučiamųjų instrumentų orkestro choreografinė grupė (vad. Ligita Gediminienė), PKLC kvartetas „Kvartolė“ (vad. Lina Suchorukovienė), Prienų Nemuno pradinės mokyklos tercetas (vadovė mokytoja Lina Suchorukovienė), Prienų „Revuonos“ vidurinės mokyklos solistas Matas Danilevičius (vadovas mokytojas Aidas Leskauskas), PKLC liaudiška kapela (vad. Rimantas Staliūnas).

Renginio finalinės dainos metu visi šventėje dalyvavę jaunieji talentai išėjo su gėlėmis ir renginio vedančiajai paskaičius gražius žodžius mamos visi vaikai nuo scenos sugužėjo į salę ir įteikė po žiedą savajai mamytei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius