Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 16

„Raw sugar“ – gyvoji repo istorija (nuotraukos)

Grupė „Raw Sugar“ gegužės 14 dieną parodė kas yra tikrieji „oldschool“ reperiai.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Istorija

Nepatinka repo muzikos stilius ar vis dar galvojate, kad hiphopas – tai gatvės muzika? Grupė „Raw Sugar“ gegužės 14 dieną parodė kas yra tikrieji „oldschool“ reperiai.

Šeštadienio vakarą baigėsi dizaino savaitė „IF... Vilnius ir dizaino savaitė“, o  visi savaitės lankytojai bei svečiai buvo pakviesti pasivaišinti ir aptarti visos savaitės parodų, pristatymų bei konferencijų. Po visų šnekų laukė tikros linksmybės su repo muzikos legendomis. Itin ramiai prasidėjusi savaitė buvo su trenksmu užbaigta.

„Raw Sugar“ – tai hiphopo muzikos istorijos pradininkai. Jie pirmieji parodė, kas yra tikroji repo muzika ir išleido šio muzikos stiliaus himną „Rapper‘s Delight“. Menų fabrikas „Loftas“ garsėja labai gerais koncertais bei grupių pasirodymais, bet šis koncertas buvo kažkas nuostabaus. Kas nemėgo repo stiliaus muzikos, po šio vakaro jai abejingas tikrai neliko.

Tą vakarą ant scenos pasirodė ne tik senieji nariai Wonder Mike, Master Gee bei jų kolega Hendogg. Taip pat pasirodė visa jų grupė su bosine gitara, klavišiniais, būgnais ir net dj. Vyrukai iš JAV tiesiog šėlo scenoje, o klausytojai nuo jų neatsiliko. Ir kaip tokie gražūs vyrukai be panelių? Koncerto metu ant scenos buvo pakviestos kelios panelės, kurios rodė, ką sugeba šokių aikštelėje. O pažiūrėti buvo į ką ne tik jų vaikinams, kurie laukė prie scenos, bet ir paties grupės lyderiams. Mat vienas iš jų netgi turbūt susirado likusio vakaro kompanijonę...

Kaip ir įprasta, „Raw Sugar“ grojo ne tik visiems gerai žinomas dainas, bet ir naujas. Žiūrovai kiekvieną minutę šėlo vis labiau ir labiau. Hiphopo atlikėjai grojo ne tik vieni, jie susikvietė visus atlikėjus, kurie gorojo tą vakarą.

Tai buvo tikras „tūsas“ ir „Raw Sugar“ trijulė parodė, kaip reikia linksmintis iš tikrųjų.

Nuotraukos: Adomas Jablonskis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius