-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 08

R.Pattinson ir K.Stewart - nauja karšta Holivudo pora!

Dieviškai gražus vampyras ir paprasta miela mergaitė. Kultinė sagos „Saulėlydis“ („Twilight“) pora iš pradžių užkariavo viso pasaulio skaitytojų širdis, o vos kino teatruose pasirodžius pirmosios sagos dalies ekranizacijai gerbėjai kaip pašėlę ėmė spėlioti: ar realybėje pagrindinius vaidmenis atlikę aktoriai Kristen Stewart ir Robert Pattinson – pora, ar ne?
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Dieviškai gražus vampyras ir paprasta miela mergaitė. Kultinė sagos „Saulėlydis“ („Twilight“) pora iš pradžių užkariavo viso pasaulio skaitytojų širdis, o vos kino teatruose pasirodžius pirmosios sagos dalies ekranizacijai gerbėjai kaip pašėlę ėmė spėlioti: ar realybėje pagrindinius vaidmenis atlikę aktoriai Kristen Stewart ir Robert Pattinson – pora, ar ne? 23 metų Robertas Pattinsonas filmuose „Saulėlydis“, „Jaunatis“ ir vasarą kino ekranuose pasirodysiančiame sagos tęsinyje „Užtemimas“ vaidina nežemiško grožio septyniolikmetį vampyrą Edwardą Culleną, o devyniolikmetė Kristen Stewart – vietos miestelio poilcijos viršininko dukrą, Edwardo bendraklasę Belą.

Aktoriai, kaip dažniausiai nutinka, savo asmeninį gyvenimą paslėpė po devyniais užraktais, paparaciams pavykdavo užfiksuoti juos tik kolegiškai susikubusius rankomis ar apsikabinusius prieš kameros objektyvą. Visa kita – romantiškų, bet vis dėlto surežisuotų fotosesijų vaizdai. Ir nuolat į žiniasklaidą prasprūstantys gandai: tai kas nors iš filmavimo komandos prasitaria apie tarp pagrindinių aktorių liepsnojančius jausmus, tai sužinoma, kad jie dviese Naujuosius Metus sutiko romantiškoje kelionėje ar kartu ketina nusipirkti nekilnojamojo turto. Tačiau nei vienas, nei kitas šių gandų oficialiai nei patvirtindavo, nei paneigdavo.

Ir štai šį savaitgalį pagaliau ilgai spėliota versija pasitivirtino: Robertas Pattinsonas viešai prisipažino, jog jiedu su Kristen – pora.

Likimo ironija tai, kad net pirmasis vakaras, BAFTA apdovanojimai, kai jie ketino pagaliau oficialiai pasirodyti kaip pora, virto nesusipratimu. Renginio metu Kristen įteiktas kylančios žvaigždės apdovanojimas, Robertas pats teikė apdovanojimą kitoje nominacijoje. Aktoriai į renginį atvyko atskirai, sėdėjo atskirai. Pašėlę gerbėjai jų būtų tiesiog nepraleidę, taigi nuspręsta, kad pro minią aktoriams geriau pavyks prasibrauti po vieną.„Kad ir kaip tai bebūtų sunku, taip, mes esame kartu, - kalbėjo žiniasklaidai R.Pattinsonas. – Mes turime visaip išsisukinėti nuo dėmesio.“

Naujai „oficialiai“ iškeptai saldžiajai porelei susibėgti draugėn pavyko tik po renginio vykusiame vakarėlyje. Beje, į pastarąjį jie taip pat atvyko ne kartu. Užtai iš „afterparty“ išsmuko tiesiog „nepadoriai anksti“, vakarėliui dar nė neįsisiūbavus, 23.30 – sėdančius į vieną automobilį juos ir užfiksavo budrūs paparacai.

Iš salės, kur vyko vakarėlis, jie išėjo atskirai vienas nuo kito, tarsi eitų ne kartu. Bet kai jau buvo netoli durų, staiga susikibo rankomis ir leidosi bėgti koridoriumi, tiesiai į laukiantį automobilį. Dar vakarėlio metu jie žvelgė vienas į kitą taip, jog aiškiai matėsi, kaip nekantrauja kuo greičiau atsidurti dviese savo viešbučio kambaryje, - fanų smalsumą pikantiškais pastebėjimais tenkina liudininkai. Pro pastarųjų akis nepraslydo ir tai, kad pora vis dėlto elgėsi gana nemandagiai: vakarėlį paliko visiems garbingiems svečiams dar tebevalgant, ir nors viešai pripažino, kad yra pora, nė akimirkos nepapozavo fotografams drauge.

Beje, ne ką mažesnį srautą apkalbų sukėlė ir BAFTA renginyje pademonstruotas naujas Roberto įvaizdis. Anksčiau jo išskirtiniu ženklu tapusius vešlius, viršugalvyje meniškai sušiauštus plaukus šį kartą aktorius iškeitė į laisvesnę, labiau prigludusią šukuoseną, o įprastą plevėsos įvaizdį sugriovė apsivilkęs nepriekaištingai jam tinkantį „Gucci“ kostiumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius