Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19

Šiauliai atgyja: Talkšos ežero pakrantėje atsidaro vandenlenčių parkas

Jau kitą penktadienį – 2014 m. birželio 27 d., 17 val., jaunųjų šiauliečių iniciatyvinė komanda savo miestui ir miesto svečiams pristato naują pramogą – adrenalino, energijos...
Talkšos ežeras
Talkšos ežeras
Temos: 1 Parkas

Jau kitą penktadienį – 2014 m. birželio 27 d., 17 val., jaunųjų šiauliečių iniciatyvinė komanda savo miestui ir miesto svečiams pristato naują pramogą – adrenalino, energijos visam kūnui ir maksimalių išbandymų BOMBĄ – „Fox Spot“ WakePark'ą! Tai vandens ir sniego pramogų parkas, įsikursiantis Šiaulių miesto širdyje – Talkšos ežero pakrantėje.

Atidarymo metu vandenlenčių parko svečius pasveikins geriausi Lietuvos rider‘iai, kurie atliks paroduomuosius kvapą gniaužiančius čiuožimus. Mažylių ir jaunųjų vandens mėgėjų laukia įvairios atrakcijos, batutai bei vandens čiuožyklės ant kranto. Puikios energijos pliūpsnį atveš jungtinės „Utenos pajėgos“, kurių pirtelėje kaitintis, į orą šauti bei ant vandens burbuluos vaikščioti galės kiekvienas parko svečias! Atidarymą vainikuos gardus „Fox Spot“ tortas ir dangaus skliautą virš ežero nutvieksiantys fejerverkai!

„Labai džiaugiamės, kad vandenlenčių parko projektas jau susilaukė didelio visuomenės susidomėjimo bei palaikymo – žmonės pradėjo didesniais srautais lankytis Talkšos ežero prieigose, stebi pirmuosius sistemos bandymus, bandomuosius čiuožimus vandeniu, vietiniai gyventojai ragina imtis kuo daugiau tokių iniciatyvų ir sveikina su šio projekto startu. Tokia žmonių reakcija suteikia tikėjimą, kad darom teisingą darbą, kad vandenlenčių parko projektas prikels miestą iš letargo miego, skatins aktyvų miestiečių laisvalaikį, domėjimąsi sportu, socializaciją ir artimesnį bendruomenės tarpusavio komunikavimą. Be to, šiuo projektu bus sukurta naujų darbo vietų, o ateityje, tikime, bus organizuojami nacionaliniai/tarptautiniai vandenlenčių čempionatai, tokiu būdu garsinant Šiaulių miesto vardą ir pritraukiant investicijas į Šiaulių miestą“ – teigia „Fox Spot“ vandenlenčių parko direktorius Šarūnas Šetikas.

Sertifikuoto vandenlenčių sporto šakos teisėjo bei vandens lynų traukos sistemos pardavėjo Antano Syso, jau spėjusio išbandyti ir „Fox Spot“ vandenlenčių trasą, teigimu, „Fox Spot“ vandenlenčių parkas su ilgiausia Lietuvoje vandenlenčių trasa (237 m ilgio!) – tai geriausia, ką šiauliečiai galėjo padovanoti savo miestui.
Greta vandenlenčių atrakciono duris atvers „Fox Spot“ lauko terasa-baras. Gera muzika, gaivūs vasaros kokteiliai, gėrimai, gardūs mėsainiai ir kiti užkandžiai mielai lauks kiekvieno!

Atidarymo proga vienos plaukimo sesijos kaina – 30 Lt.

Šiuo metu „Fox Spot“ komanda skelbia konkursą www.etaplius.lt internetiniame tinklapyje ir Facebook paskyroje, kur pačių aktyviausių, pamėgusių šį projektą ir pasidalinusių informacija apie jį, laukia kvietimai į „Fox Spot“ vandenlenčių parką!

Talkšos ežeras
Talkšos ežeras
Talkšos ežeras
Talkšos ežeras
Talkšos ežeras
Talkšos ežeras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius