-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 09 11

„Šok su manimi“ laidoje Natalijos Bunkės vestuvių imitacija (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą antrojoje „Šok su manimi“ laidoje jau sprendėsi, kuri pora pirmoji iškris iš projekto. Viso vakaro metu netrūko netikėtų akimirkų ir emocijų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Imitacija

Šeštadienio vakarą antrojoje „Šok su manimi“ laidoje jau sprendėsi, kuri pora pirmoji iškris iš projekto. Viso vakaro metu netrūko netikėtų akimirkų ir emocijų. Šokių vakaras prasidėjo naujos vedėjos pasirodymu ir baigėsi jos vestuvėmis.

Šį vakarą nuolatinę Vytauto Šapranausko partnerę pakeitė Natalija Bunkė, kuri stengėsi kiek įmanoma geriau atlikti laidos vedėjos pareigas, nors pati iš pradžių prasitarė, kad truputį jaudinasi. Komisijos vietas šį kartą užėmė daugelio savo tiksliais ir įdomiais pasisakymais pamėgtas legendinis krepšininkas Sergejus Jovaiša, Lietuvos sportinių šokių ekspertė Jūratė Norvaišienė, choreografas Jurijus Smoriginas bei Europos sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė. Jau nuo pat pirmos poros pasirodymo pastarieji komisijos nariai pradėjo ginčytis ir visos laidos metu vienas kitam negailėjo šmaikščių bei kandžių žodžių.

Dalyviai šiam vakarui rinkosi rumbą arba kvikstepą. Pasirodymų pabaigoje buvo susumuoti šios ir praeitos laidų rezultatai, po kurių paaiškėjo, kas turi palikti šį projektą. Tik viena naujai pasirodžiusi pora šį vakarą turėjo neliečiamybės teisę, tai buvo Dainius Barzinskas su partnere Domante Padleckaite, kurie pademonstravo įdomų prisistatymo šokį.

Daugiausia dėmesio šį vakarą sulaukė Deivido Meškausko ir Danguolės Stachuros šokis, kurį laidos žiūrovai salėje išrinko pačiu aistringiausiu, nes jo metu liejosi aistros. Porai atliekant šokį Danguolė sumaišė žingsnelius, maža to, netinkamai parinkta iškrėtė pokštą, suteikdama pikantiškų vaizdų žiūrovams. Po šokio Danguolė iš karto nuoširdžiai atsiprašė Deivido už savo klaidą, kuris, nors ir supratęs, kad šokyje atsirado nenumatytų akimirkų, savo veido išraiška to neparodė ir rūpindamasis savo partnere sušoko iki galo.

Susumavus rezultatus nugalėtojais buvo paskelbti Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, antri liko Mantas Wizardas ir Viktorija Kunauskaitė, trečiąją vietą užėmė Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas. Beje, per pirmąją laidą Kristinos Ivanovos ir Tado Rimgailos pora patyrusi fiasko, šį vakarą sulaukė daugiausia žiūrovų balsų. Galiausiai tapo aišku, kad projektą palikti turi Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, tačiau čia nepavyko išvengti netikėtumo, kurį pateikė Lauris Reiniks, kuris su savo partnere Aleksandra Kurusova savo noru pasitraukė iš projekto ir tokiu būdu Deiviui suteikė šansą. Visi projekto dalyviai neslėpė emocijų sveikindami dainininką. O savo pasitraukimo priežastį Lauris juokais įvardijo kaip prizą, kurį gavo Deivio ir Katerinos pora.

Laidą vainikavo nuotaikingos Natalijos Bunkės vestuvės, kuriose sudalyvavo projekto dalyviai bei laidos žiūrovai, o pati Natalija pasipuošė nuotakos suknele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius