Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 15

„Tesla Boy“ – geros nuotaikos užtaisas ir emocijų banga (nuotraukos)

Penktadienio vakarą menų fabrikas „Loftas“ buvo pilnas elektroninės muzikos gerbėjų, nes čia pasirodė bene geidžiamiausia Rusijos grupė „Tesla Boy“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Penktadienio vakarą menų fabrikas „Loftas“ buvo pilnas elektroninės muzikos gerbėjų – Lietuvoje net pusę metų laukti pasirodė Rusijoje geidžiamiausia grupė „Tesla Boy“.

Grupės lyderiui Antonui Sevidovui idėja sukurti grupę kilo tada... kai jis gyveno virš didžiulės elektrinės. „Tesla Boy“ grupę sudaro trys nariai, o pati grupės muzikinė karjera prasidėjo 2009 metais, kai pasirodė pirmoji jų muzikinė plokštelė „The Tesla boy“.

Atlikėjų pasirodymas „Lofte“ buvo tikrai pavykęs ir stulbinantis. Charizmatiškieji vyrukai visus susirinkusius užkrėtė savo gera energija. Geros nuotaikos užtaisas ir pačių geriausių emocijų banga nepaliko nei vieno nepaliesto. Tai muzika, kuri išsėmė visas jėgas, bet nors jų ir nebebuvo, pats kūnas šoko pagal muziką.

Įdomu sužinoti, kas per muzika turėjo priversti taip judėti. „Tesla boy“ grojo aštuoniasdešimtųjų ritmus, šiuolaikinę elektroninę muziką, o gyvo skambesio pridėjo muzikos instrumentai. Penktadienio vakarą skambėjo ne tik visiems iki skausmo žinomos dainos, bet ir naujos, dar niekur negirdėtos.

Neliko nepastebėtas ir pagrindinius vakaro atlikėjus apšildęs Dj St. Stereo. Šis jaunuolis aktyvus lėtos meilės garbintojas, nors ir jaunas, bet jau spėjęs pasižymėti ir tapti žinomu gyvos disco-pop muzikos projekte „Proper Heat“.

Nors kojas jau ir skaudėjo, bet šokti vis dar norėjosi. O ryte atsikėlus buvo galima drąsiai pasakyti, jog tai buvo vienas iš geriausiųjų pasirodymų Lietuvoje. Manau, jog „Tesla boy“ geidžiamiausi ne tik Rusijoje, bet jau ir Lietuvoje.

Nuotraukos: Andrey Motorichev

VIDEO: Tesla Boy - Electric Lady (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius