Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 06

Trūksta juoko? Išeitis – „Kitas kampas“

Tikriausiai ne vienam užklumpa liūdna ar net depresyvi nuotaika, kai už lango mažai saulės, pilka ir net žiema ne tokia, kokia turėtų būti. Jei ir jūs neretai taip jaučiatės, geriausias būdas 100 % pakelti sau nuotaiką – Vilniaus mažajame teatre vykstantis improvizacinis spektaklis „Kitas kampas“.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Tikriausiai ne vienam užklumpa liūdna ar net depresyvi nuotaika, kai už lango mažai saulės, pilka ir net žiema ne tokia, kokia turėtų būti. Jei ir jūs neretai taip jaučiatės, geriausias būdas 100 % pakelti sau nuotaiką – Vilniaus mažajame teatre vykstantis improvizacinis spektaklis „Kitas kampas“. Viena iš tokių puikių galimybių iš širdies pasikvatoti buvo sausio 5 dieną.

Būtent „Kitas kampas“ tai laisvai ir vietoje gimstanti improvizacija, be jokių surežisuotų scenų, jokių dekoracijų ar iš anksto parašytų monologų. Tai akimirkos teatro kūryba, kurią dovanoja puikūs aktoriai: Audrius Bružas, Balys Latėnas, Mantas Vaitiekūnas, Kirilas Glušajevas, siužeto temas padeda išrinkti Andrius Žebrauskas, o muzikinį foną užpildo maestro Andrius Kulikauskas.

Kadangi kiekviena imrpovizacija būna viena ir nepakartojama, tai šį kartą pamatyti teko net septyniolika trumpų istorijų ar čia ir dabar sukurtų dainų. Iš publikos pasiūlytos siužetų temos, veiksmo vieta, aktorių personažai virsta didele juoko doze. Tikrai įsimintina istorija apie keturių vyrų anonimikų apsipirkinėjimo priklausomybę, meilės prisipažinimo daina uošvienei arba daina apie studentų egzaminų sesiją, kuri buvo sukurta merginai, pakviestai iš publikos.

Dar vienas išbandymas teko dviem žiūrovams, merginai ir vaikinui, kurie turėjo sukurti garsus veiksmams, salė tiesiog lūžo iš juoko. Kiti drąsūs žiūrovai turėjo atlikti rekvizitų – scenos daiktų vaidmenį. Tikriausiai ne vienam paskaudo žandus dėl nuolatinio juoko.

Improvizacinis vakaras pasibaigė siurrealistiška dainele apie patvory žydinčia pienę ir kurminį žingauduką, kuris ją suvalgė. Skamba gal kiek keistokai, bet tos žavingos ir nepakartojamos akimirkos sukurta nuotaika su plačiai veide išsišiepusia šypsena, padaro vakarą nepamirštamą ir žiemą ne tokią jau ir liūdną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius