Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 01

Ukrainiečių muzika, užbūrusi lietuvių širdis: grupė „SunSay“ (nuotraukos, video)

Muzika, suvirpinusi ne tik širdis, bet ir Vilniaus padangę – „Vasaros terasoje", įsikūrusioje po atviru dangumi, pasirodė Ukrainos grupė „SunSay", sužavėjusi klausytojus nuoširdumu bei išskirtiniu kūriniu drauge su Alina Orlova.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Širdis

Muzika, suvirpinusi ne tik širdis, bet ir Vilniaus padangę  – „Vasaros terasoje", įsikūrusioje po atviru dangumi, pasirodė Ukrainos grupė „SunSay", sužavėjusi klausytojus nuoširdumu bei išskirtiniu kūriniu drauge su Alina Orlova.

Vakarėjančio Vilniaus fone nostalgiškos dainos pritraukė šimtus įvairiausio amžiaus grupės gerbėjų. Gyvos muzikos ir sodraus balso vokalisto Andrejaus Zaporožecaso-Sun užburti, jie tiesė į viršų rankas ir kartu dainavo gerai pažįstamas dainas. Minioje galima buvo išvysti ir Aleksandrą Pogrebnojų su drauge bei Danielių Polskį-Gabbana.

Naujoji daina „Now you know" su Alina Orlova buvo pasitikta nuoširdžiais plojimais. Kūrinyje susipina lietuvių, rusų ir anglų kalbos, bet juk muzika - tai viena kalba, kurią supranta visi, nesvarbu, kokia kalba kalbėtų. Tobulas balsų derinys ir žodžių prasmingumas leidžia šią dainą pamilti vos išgirdus. Kūrinys pasirodys ir naujajame „SunSay" albume.

Netylančiais plojimais grupė buvo palydėta nuo scenos, o prie „Vasaros terasos" įėjimo stoviniavusi minia rusiškai dėkojo atlikėjams tol, kol jų automobilis dingo už kampo.

Šiltai pasitikti ukrainiečiai „SunSay" pažadėjo grįžti. Gėrimės vaizdais ir pasiklausom muzikos tiesiai iš širdies.

Reporterė Laura Bojarskytė Nuotraukų autorė Jorė Janavičiūtė
VIDEO: Alina Orlova & SunSay - Now You Know

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius