Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 14

Valentino dienos meniu: nuo širdies formos sušių iki šokoladinių makaronų

Laisvi staliukai kai kuriuose restoranuose buvo užimti dar likus savaitei iki Valentino dienos. Tiems, kurie pavėlavo, tačiau nori romantiškos vakarienės kartu, rodos, tėra...
Restoranas "Himitsu"
Restoranas "Himitsu"
Temos: 1 Meniu

Laisvi staliukai kai kuriuose restoranuose buvo užimti dar likus savaitei iki Valentino dienos. Tiems, kurie pavėlavo, tačiau nori romantiškos vakarienės kartu, rodos, tėra vienintelė išeitis – gaminti patiems. Lėkštė.lt – maisto užsakymo internetu platforma, jungianti daugiau nei 50 restoranų visoje Lietuvoje, šiemet šią problemą padeda išspręsti.

Daugiau laiko meilei

„Norėjome, kad žmonės daugiau laiko skirtų ne dekoracijoms, ne laisvos vietos restoranuose paieškai, o vieni kitiems. Todėl paprašėme savo restoranų, kad sukurtų specialius patiekalus Meilės dienai“, - sako Lėkštė.lt vadovas Tomas Vonžodas.

Šiemet prie pirmą kartą vykstančios iniciatyvos prisijungė 7 restoranai. Vilniuje – „Basilico“, „Shimai Sushi & Wine”, „Seklyčia“ bei „PastaPasta Bistro“, Kaune – „Pepper Pizza“ ir „Čaina“, Klaipėdoje – „Himitsu“.

Maisto užsakymas internetu gali užtrukti netgi mažiau nei vieną minutę, patiekalai niekuo nesiskirs nuo tų, kurie pateikiami restoranuose, o ir kaina bus ta pati.

Nuo picos iki jautienos didkepsnio

Uostamiestyje įsikūręs restoranas „Himitsu“ klaipėdiečius nusprendė pamaloninti ypatingos formos suši rinkiniu, kuris atrodo tarsi sudėtas iš daugybės širdelių. Jo kaina – 42 litai.

Kaune „Čaina“ sušių rinkinį sudėjo į didelę širdį. Būtent tokią pat gražią širdį restoranas žada pristatyti ir kiekvienam užsisakiusiajam. Jos kaina – 33Lt. „Pepper Pizza“ picos ingredientus pavertė svajingais širdies formos simboliais. Didžiausios kaina – 19,99 Lt.

Vilniuje restoranai stojo į dvi barikadų puses: vieni kūrė patiekalus, susijusius su pagrindiniu meilės simboliu – širdimi, kiti – atsiribojo nuo bet kokios simbolikos ir pasiūlė savus variantus. Pavyzdžiui, iš „Shimai Sushi & Wine” į namus galima užsisakyti Valentino dienos rinkinį už 45 Lt, kuriame skaniausi sušiai buvo sudėti į bendrą širdį.

Nemėgstantiems širdžių, restoranas „Basilico“ siūlo ypatingą jautienos didkepsnį su skrudinta šonine ir raudono vyno – romo padažu (47 Lt) arba tigrinių krevečių salotas su medaus – apelsinų padažu (24 Lt).

Restoranai „Seklyčia“ ir „PastaPasta Bistro“ paruošė papildomas staigmenėles: užsisakant už 50 litų iš „Seklyčios“ papildomai bus pristatomos ir dvi porcijos naminio šokoladinio pyrago su plakta grietinėle, o „PastaPasta Bistro“ už kiekvieną užsakytą porciją padovanos šventiškai supakuotų šokoladinių Tagliatelle makaronų ir pasiūlys receptus, ką vėliau iš jų būtų galima pasigaminti.

Visus pasiūlymus, jų aprašymus galima rasti Lėkštė.lt „Facebook“ paskyroje arba adresu http://bit.ly/LekstesValentinas .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius