Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 19

Vilniečius džiugins trečiasis tarptautinis fejerverkų festivalis

Festivalyje matysime pirotechnikų komandų iš Kroatijos, Vokietijos bei Ukrainos parengtus muzikinius fejerverkų konkursinius pasirodymus ir parodomąją Lietuvos pirotechnikos profesionalų bendrovės BLIKAS programą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Vingio parkas, Vilnius

Rugsėjo 24 d. (šeštadienis), 19 val.

Festivalyje matysime pirotechnikų komandų iš Kroatijos, Vokietijos bei Ukrainos parengtus muzikinius fejerverkų konkursinius pasirodymus ir parodomąją Lietuvos pirotechnikos profesionalų bendrovės BLIKAS programą.

Kiekvienos konkurso dalyvės pirotechnikos komandos 8 minučių trukmės pasirodymą sudarys trys dalys:

I . Komandos parodys fejerverką pagal tą pačią muziką – Georges Bizet operos „Carmen” uvertiūrą ir naudos tik geltonos bei mėlynos spalvų pirotechnikos efektus.

II. Fejerverkas pagal pasirinktą kūrinį, atspindintį šalies nacionalinį savitumą.

III. Fejerverkų programa pagal laisvai pasirinktą muziką.

Nugalėtoją išrinks vertinimo komisija ir žiūrovai. Vertinimo komisiją sudarys žinomi visuomenės bei meno veikėjai ir pirotechnikos specialistai, kurie vertins pasirodymus pagal nustatytus kriterijus. Žiūrovai už labiausiai patikusią komandą galės balsuoti siųsdami žinutes trumpuoju numeriu.

Konkursinės programos dalyviai:

Mirnovec Pirotehnika, Kroatija. Tai pirmųjų vietų laimėtojai tarptautiniuose festivaliuose Rusijoje, Vokietijoje, Italijoje, taip pat konkursų Didžiojoje Britanijoje, Rumunijoje ir Lenkijoje prizininkai. Mirnovec Pirotehnika dalyvaudama įvairiuose renginiuose vainikuoja garsių ženklų (Adidas, Renault, Opel) produkcijos pristatymus daugelyje Europos šalių.

Apelfeuerwerk, Vokietija. Firma dirba jau daugiau nei 20 metų. Daugiausia fejerverkų ji yra demonstravusi Vokietijoje, įspūdingi pasirodymai buvo surengti Tailande, Kambodžoje, Laose, Omane, Vengrijoje. Fejerverkų festivalyje „Potsdamer Feuerwerkersinfonie“ Vokietijoje Apelfeuerwerk užėmė I vietą.

Didzher effects, Ukraina. Tai Ukrainos specialiųjų efektų lyderė. Be individualių vakarėlių, konferencijų, parodų užsakymų, firma sukūrė pirotechnikos pasirodymus EURO-2012 logotipui pristatyti, taip pat Ukrainos nepriklausomybės dienai bei Jennifer Lopez koncertui.

Vakarą vainikuos renginio organizatoriaus profesionalios pirotechnikos įmonės BLIKAS parodomasis fejerverkas.

Vakaro vedėjas Jonas Radzevičius.

Kultinis KEISTUOLIŲ teatro gyvo garso koncertas PASKUTINIAI BRĖMENO MUZIKANTAI linksmins iki sutemų. Tai laiko užgrūdintas ir visuomet laukiamas koncertas, kurio metu skambančios populiariojo roko dainos pradžiugina ir mažus, ir didelius. 6–7-ojo dešimtmečio pasaulinio roko šedevrų skambančios lietuviškai keistuoliškos versijos seniai yra pasklidusios po Lietuvą ir ne vieno mūsų mielai niūniuojamos.

Koncerte dalyvauja Ilona Balsytė (Larisa), Aidas Giniotis (Rexas), Andrius Kaniava (Petuchauskas), Dalius Skamarakas (Rainis), Darius Auželis (Leo), Sigitas Mickis (DJ).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius