Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 27

VU KHF naujus studentus pasitiks specialiame renginyje

Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto studentai kartu su priėmimo komisijos nariais organizuoja renginį, kuriuo siekiama supažindinti būsimuosius studentus su Fakultetu ir jo veikla.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto studentai kartu su priėmimo komisijos nariais gegužės 13 d. organizuoja „Informacinę dieną“. Tai renginys, skirtas ne tik moksleiviams, bet ir patiems VU KHF studentams. Pagrindinis šio organizuojamo renginio tikslas yra supažindinti būsimuosius studentus su Fakultetu, jo veikla bei, žinoma, gerai praleisti laiką jame.

Dažnai pasitaiko atvejų, kad moksleiviai susipainioja ir mano, jog „Informacinė diena“ tai tas pats kas ir Atvirų durų dienos (ADD). Tačiau, anot Fakulteto atstovės viešiesiems ryšiams G.Rutkauskaitės, tai nėra tapatūs renginiai: „Paprastai Atvirų durų dienose moksleiviams ar studentams yra pateikiama informacija apie studijų programas, dalinama padalomoji medžiaga. Dažnu atveju tuo viskas ir pasibaigia. Šio renginio koncepcija yra kiek platesnė – mes siekiame ne tik papasakoti apie studijų programas, bet ir realiai parodyti, ką kiekvienos specialybės studentai veikia ir kokių gebėjimų reikia norint studijuoti konkrečioje programoje“. Todėl šios VU KHF organizuojamos dienos programa bus išties įvairi. Tuo labiau, kad drauge bus minimas ir VU KHF Studentų atstovybės 20 metų jubiliejus.

Moksleiviai „Informacinės dienos“ metu tikrai nenuobodžiaus. Jie išgirs ne tik rimtus priėmimo komisijos komentarus apie šių metų stojimo į aukštąsias mokyklas taisykles, studijų pasirinkimą, bet taip pat galės nueiti į lietuvių filologijos ir reklamos studenčių režisuotą kino filmo „Klausimėlis“ premjerą, sudalyvauti Kultūros vadybos studentų organizuojamose orientacinėse varžybose. „Didelį dėmesį skiriame kūrybai ir praktiniam žinių panaudojimui demonstruoti. Siekiame, kad ši „Informacinė diena“ būtų šventė, šventė tiek pas mus atvyksiantiems moksleiviams, tiek ir studentams“, – teigė G.Rutkauskaitė. Todėl būsimieji studentai taip pat galės sudalyvauti ekonomikų viktorinoje, informatikų kompiuterinio žaidimo „Callin McRae Rally“ turnyre.

Moksleivius ir studentus kvies reklamų konkurso STARtuok! organizuojamos reklamos kūrybos dirbtuvės. „Tai vienas iš projekto STARtuok! renginių, kurio metu visus studentus, moksleivius, dėstytojus ir Fakulteto svečius kviesime kurti spaudos reklamą: improvizuotose studijose, kuriose dirbs profesionalūs fotografai ir mėgėjai, visi norintys galės nusifotografuoti su savo pasirinktu daiktu. Vėliau nuotrauką pagal kiekvieno dalyvio reikalavimus bus galima patobulinti su specialiomis maketavimo programomis. Svarbiausia – išsiskirti iš kitų ir reklamuojamą daiktą taip pateikti, kad visi pamatę norėtų jį įsigyti“, - teigė projekto vadovė G. Rutkauskaitė.

Anot renginio organizatorių, tai unikali proga ne tik pabūti akademinėje aplinkoje, bet ir puikiai praleisti laiką, kitaip tariant, pastudentauti.

Visi yra laukiami dresu: Muitinės g. 8, Kaunas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius