Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 09

Ženk giliau į „Tundrą“! (nuotraukos)

Dūburio ežero pusiasalį, kaip ir prieš dvejus metus, vėl užliejo elektroninės muzikos garsai – čia liepos 7-10 dienomis vyksta kasmet daugybę muzikos gerbėjų pritraukiantis festivalis „Tundra".
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 „Tundra”

Dūburio ežero pusiasalį, kaip ir prieš dvejus metus, vėl užliejo elektroninės muzikos garsai – čia liepos 7-10 dienomis vyksta kasmet daugybę muzikos gerbėjų pritraukiantis festivalis „Tundra".

Šiais metais „Tundra" klausytojams paruošė įvairias scenas – vienoje jų skamba laužyti techno muzikos ritmai; tradicinė bass scena nuo penktadienio dalinasi vieta su live muzikos scena, prie kurios buriasi gyvai atliekamos muzikos gerbėjai. Kaip ir kasmet, čia taip pat įsikūrė psy trance scena bei atsipūsti panorusiųjų džiaugsmas, tarp medžių pasislėpęs, chill out atokvėpio kampelis. Muzikos gerbėjus kviečia užsukti Psy ir Zip paplūdimiai, žadantys įtikti net įnoringiausiems klaustyojams, pasiūlydami įvaraus stilių muziką.

Elektroninės muzikos gerbėjus „Tundra" nutarė nustebinti svečiais iš užsienio – bass scenoje pasirodys britų duetas Instra:mental, post dubstep atstovas Addison Groove, Raiden bei visas pulkas gerai pažįstamų atlikėjų iš Lietuvos. Kitos scenos neketina nusileisti – Psy Trance scenoje plokšteles suks Giuseppe, britas Tristan, o svečias iš Naujosios Zelandijos Tom Cosm žada šokdinti klausytojus paruošęs net dvigubą programą. Ir tai – tik maža dalis atlikėjų, kurie stebins ir neleis užmigti „Tundroje" iki pat sekmadienio!

Taigi, jei esi elektroninės muzikos gerbėjas ir tu dar ne Zarasų rajone, suskubk – tavęs laukia tikras sapnas, iš kurio pabusti neleis „Tundra 2011"!

Nuotraukos Ugnės G.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius