Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 08

Akcija „Už spalvingą ir teisingą vaikystę“ tęsiasi!

Pradedamas trečiasis akcijos „Už spalvingą ir teisingą vaikystę" etapas. Šių metų birželio 9 dieną nuo 13 iki 17 valandos LRS Europos informacijos biure Vilniuje (Gedimino pr. 53) vyks Ebru meno pristatymas ir bus renkamos lėšos trečiajai gerumo akcijai „Už spalvingą ir teisingą vaikystę".
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Vaikystė

Pradedamas trečiasis akcijos „Už spalvingą ir teisingą vaikystę" etapas. Šių metų birželio 9 dieną nuo 13 iki 17 valandos LRS Europos informacijos biure  Vilniuje (Gedimino pr. 53) vyks Ebru meno pristatymas ir bus renkamos lėšos trečiajai gerumo akcijai „Už spalvingą ir teisingą vaikystę". Už surinktas lėšas vykdant tęstinį projektą bus vykstama į Vaikų ligoninės Vaikų onkohematologijos skyrių, kur gydomi vaikučiai, sergantys onkohematologinėmis ligomis. Jiems, ko gero, labiausiai reikia atitrūkti nuo realybės ir pasinerti į Ebru pasaulį, kupiną teigiamų emocijų, atsipalaidavimo ir spalvų harmonijos. Dar laukia nemažai Lietuvos vaikų globos namų auklėtinių, kurie tikrai bus nudžiuginti tapymu ant vandens ir smagiomis akimirkomis.

„Džiaugiamės, kad galime tęsti projektą „Už spalvingą ir teisingą vaikystę", kurio pirmoji akcija įvyko balandžio 15 d. Kauno vaikų gerovės centre „Pastogė", antroji – gegužės 31 d. Kalvarijos parapijos salėje, kur Ebru meno subtilybes atrado Kalvarijos laikinosios globos vaikų namų auklėtiniai. Aktyviai organizuojame Ebru meno renginius, kad galėtume surinkti lėšų ir pradžiuginti vaikučius,” – sako Eglė Veršinienė, viena iš akcijos organizatorių.

Akcija vyksta organizuojant viešus renginius, kurių metu vaikai ar suaugusieji mokosi Ebru meno paslapčių, išmoksta piešimo technikos ant vandens. O renginių metu surinktos lėšos aukojamos vaikų globos namams ir ne tik, kad ir jie išmoktų šios unikalios patirties. Ebru menas leidžia kiekvienam žmogui pasijusti unikaliu, nes nėra nė vieno vienodo darbo, netgi to paties žmogaus tapyto. Rezultatą galima pamatyti tik perkėlus paveikslą iš vandens ant popieriaus lapo. Šis menas yra puiki savęs pažinimo, terapinė bei relaksacinė priemonė, padedanti kiekvienam žmogui pailsinti protą ir kūną, atgauti emocinę pusiausvyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius