Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 21

Ant Jonavos komisariato laiptų – gyvas radinys (nuotraukos)

Prie pat Jonavos komisariato durų buvo palikti keturi mažutėliai šuneliai, kurie dabar ieško šeimininkų Vilniuje.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Prie pat Jonavos komisariato durų buvo palikti keturi mažutėliai šuneliai. Miestelio pareigūnai puikiai žino, kas laukia tokių radinėlių provincijoje. O juk jų pareiga gelbėti ir saugoti gyvybę. Tad  netrukus „SOS gyvūnų“ komandos vadovė Ilona sulaukė skambučio, kad aptiktas gyvas radinukas, kuriam reikalinga pagalba ir prieglobstis. Kelias dienas keturkojai padėjo pareigūnams daryti tvarką komisariate ir jų garaže, garsiai reikšdami nuomonę apie jonaviškių problemas. Tačiau šie „vaikai“ dar per maži tarnauti valstybei ir jiems reikia tikrų namų.

Pirmadienį buvo rasta transporto pagalba, atlydėjusi mažuosius į Kauną, na, o antradienį turėtų pasiekti ir Vilnių, kur jų laukia „SOS gyvūnų“ prieglobstis.

„SOS gyvūnų“ komada dėkoja visam Jonavos komisariato kolektyvui. Paklausus, kas visą laiką rūpinosi šuneliais, nuskambėjo darnus atsakymas choru – visi. Pareigūnams net nekilo mintis pasirinkti lengviausią kelią ir nešti šunelius užmigdymui arba nusikratyti atsakomybe. Jie iš karto nupirko maisto ir keturis mažylius įkurdino šiltame garaže. Kad šuneliai nešaltų, pareigūnai nepagailėjo net savo darbinių drabužių.

Iš kur šie keturkojai atsirado ant komisariato laiptų galima tik spėlioti. Savaitgaliais iš gretimų kaimų suvažiuoja žmonės prekiauti į Jonavos turgų. Gali būti, kad šuniukai buvo viena iš tų prekių, kurios čia nepasisekė parduoti...

Rudasis šunelis jau turi tikrą vardą – Tobis ir į Vilnių keliauti nebesiruošia, nes čia atsirado žmonės, kurie nusprendė su Tobiu pasidalinti savo namų šiluma. Likę šuneliai –dvi kalytės ir vienas patinėlis, savo laimės ir tikrų namų ieškos Vilniuje. Trijulei maždaug 1,5 mėn. Šuniukai, stiprūs, sveiki, spėjama, kad bus nedideli arba vidutinio ūgio. Padirbę su pareigūnais mažyliai jau turi rimtos patirties, tad paskubėkite – mini „komisarai Reksai“ jau laukia gerų šeimininkų pasiūlymų!

Dėl šių keturkojų galima kreiptis į „SOS gyvūnų“ komandos vadovę Iloną tel. 8 600 39525.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius