-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 04

Ar Lietuvoje paramą gauna tik asocialūs asmenys?

Ar Lietuvoje paramą gauna tik asocialūs asmenys? Ar gali sulaukti paramos jauna šeima auginanti du mažamečius vaikus, negaunanti jokių valstybės mokamų pašalpų? Pažiūrėjus...
J.Gaulės šeima
J.Gaulės šeima

Ar Lietuvoje paramą gauna tik asocialūs asmenys?

Ar gali sulaukti paramos jauna šeima, auginanti du mažamečius vaikus, negaunanti jokių valstybės mokamų pašalpų? Pažiūrėjus lietuvaičiai moka tik dalinti paramą, tiems kuriems gal jos net nereikia.

Kai kurios asocialios šeimos net nenori dirbti. O kam jiems dirbti? Juk yra gerų žmonių kurie paaukos ir dar valstybė suteiks pašalpas.

Kai kurios asocialios šeimos net nenori dirbti. O kam jiems dirbti? Juk yra gerų žmonių kurie paaukos ir dar valstybė suteiks pašalpas, bet šeimai kuri bando išsilaikyti pati, ateina ir sunkus metas. Nebelieka nieko daugiau kaip eiti prie konteinerių.

Tegu vaikus paima į globos namus ir Lietuvoje dar viena šeima tampa asocialia, kurią galės gerai uždirbantys ponai paremti. O reikia nedaug, mažos finansinės injekcijos, už kurią šeima galėtų susimokėti komunalinius mokesčius ir vaikams valgyti nupirkti. Ir net padėjusiems žmonėms pateikti išlaidų ataskaitą, kur buvo panaudoti pinigai. Ar yra Lietuvoje žmonių kurie gali padėti?

Esam jauna šeima. Su žmona dirbantys, mano atlyginimas 800 lt, žmona šiuo metu motinystės atostogose. Gauna tik 450 lt. Turim finansinių isipareigojimų, kurie atima didžiąją dalį šeimos biudžeto. Mažiausiam vaikui rugsėjį bus 2 metukai. Reikės leisti į darželį. Darželis kas mėnesį kainuos 200 Lt. Turime susikaupusių skolų už komunalines paslaugas. Tėvai mums neturi iš ko padėti. Aš pats esu našlaitis. Žmona turi tik mamą, kuri neturi galimybių mums padėti. Ieškom bet kokios finansinės pagalbos, kad galėtume bent truputį sumažinti tą sunkią naštą, kuri, patikėkit, labai slegia. Nesinori būti išmestiems į gatvę. Padėkit šiam mažam pipirui turėti gerą vaikystę.

P.S. Norintys padėti šiai jaunai šeimai, rašykite justinasgaule@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius