-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 23

Garsųjį eilėraštį apie rusus-nebrolius parašiusi Anastasija: didžiuojuosi Ukrainos kariais!

Audringą patriotinį eilėraštį apie ukrainiečių kovą su rusais dėl Krymo parašiusi Anastasija Dmitruk (23) – Maidano kovotoja. Mergina šią žiemą baigė Kijevo pedagoginį institutą, o šiuo metu jos darbas – informacinis saugumas. Portalas kiev.vgorode.ua rašo, kad Anastasija – viena iš Maidano kovotojų.
Anastasija Dmitruk
Anastasija Dmitruk / Youtube.com stopkadras

Audringą patriotinį eilėraštį apie carui besimeldžiančius ir laisvės nesuvokiančius rusus parašiusi Anastasija Dmitruk (23) akimirksniu užkariavo internautų simpatijas. Jos eilėraščiu pasidalijo milijonai.

ANASTASIJOS EILĖRAŠTĮ RASITE ČIA.

Kas ji – ši drąsi ir nuoširdi mergina? Anastasija – Maidano kovotoja. Mergina šią žiemą baigė Kijevo pedagoginį institutą, o šiuo metu jos darbas – informacinis saugumas. Portalas kiev.vgorode.ua publikavo interviu su Anastasija Dmitruk.

 „Maidanas užgrūdina, įkvepia, jis lieka visam gyvenimui. Jame plazda žmonių meilė ir laisvės troškimas. Ten nėra blogio ir abejingų žmonių. Maidane jautiesi kaip namuose, tarp savų. O „išlaisvintojai“? Jie įgriūna su automatais į mūsų namus ir šaukia: “Broliai, pasiduokite". Kokie jie mums po to broliai?“ , – klausia Anastasija.

– Kada jūs parašėte eilėraštį „Niekada nebūsime broliais“?

– Kaip sakoma, tai pribrendo. Jis – apie apie tą „brolišką meilę“, apie kurią daug kas kalba, bet niekas jos nejaučia. Kartais geriau būti tiesiog bičiuliais, gerais kaimynais, nei „broliais, įvirstančiais su automatais“.

Nenoriu primesti savo nuomonės. Kiekvienas tegul nusprendžia pats, kas jam brolis. O eilėraštis? Jis prasiveržė kaip kraujo srovė iš žaizdos.

– Kaip vertinate įvykius Kryme?

– Tai – tos neegzistuojančios „broliškos meilės“ įrodymas. Didžiuojuosi mūsų kariais, jų vyriškumu ir išlaikymu, savitvarda. Pasirodo, Ukrainoje – daugybė didvyrių. Man labai gaila Krymo gyventojų. Jie tapo situacijos aukomis. Nesmagu girdėti iš pusiasalio gyventojų, kuriuos Ukraina rengė ir maitino, kad jiems mano tėvynė yra kaip rakštis... O štai Rusijoje net oras grynesnis.

Bet juk Rusija tik žada, o Ukraina jau davė. Nedėkingi žmonės! Na, tikėkimės, jų lūkesčiai bus patenkinti ir Krymas taps ekonomikos perlu. Jei jau tam trukdė Ukraina, tai pažiūrėsime, kuo Krymą pavers Rusija. Palaukime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius