Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 01

Balandžio 2-oji – atvirų durų diena Vilniaus universitete

Šeštadienį Vilniaus universitetas į atvirų durų dienos renginius kviečia visus, kurie domisi studijomis universitete.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Balandžio 2 d. (šeštadienį) Vilniaus universitetas į atvirų durų dienos renginius kviečia visus, kurie domisi studijomis universitete. Ši diena – puiki galimybė išsamiau susipažinti su bakalauro, magistrantūros ir doktorantūros studijų programomis, susitikti su dėstytojais bei studentais.

Chemijos fakultete

14 val. Kazio Daukšo auditorijoje (Naugarduko g. 24) vyks informacinė paskaita, kurioje bus supažindinama su bakalauro ir magistro studijomis.

Ekonomikos fakultete

10 val. JR3 (Saulėtekio al. 9) – susitikimas su Ekonomikos fakulteto administracijos atstovais, kurie pristatys bakalauro studijas šiame fakultete, o studentai pasidalys įspūdžiais apie studentišką gyvenimą.

11 val. JR3 konsultacijos dėl magistrantūros ir doktorantūros studijų Ekonomikos fakultete.

Filologijos fakultete (Universiteto g. 5) laukiame besidominčių bakalauro ir magistro studijomis.

10.30 val. V. Krėvės auditorijoje (118 aud.) fakulteto dekanas doc. dr. Antanas Smetona ir prodekanė doc. dr. Diana Šileikaitė–Kaishauri pristatys magistro studijų Filologijos fakultete galimybes ir pagrindines naujoves.

11.00 val. besidominčius konkrečiomis studijų programomis maloniai kviečiame susitikti su šių programų dėstytojais ir studentais: anglistika – Kanados auditorijoje; baltų regioninės studijos – Baltistikos katedroje; bendroji kalbotyra – Kanados auditorijoje; dalykinė (teisės) kalba – Germanistikos studijų kabinete (A9); intermedialios literatūros studijos – LLS auditorijoje, rusistika – Rusų auditorijoje; semiotika – R. Šumano (121) aud.; skandinavistika – 116 aud.; taikomoji kalbotyra – S. Batoro auditorijoje (123 aud.); vertimas – V2 auditorijoje.

Stojantiesiems į bakalauro programas

12.30 val. V. Krėvės auditorijoje (118 aud.) dekanas doc. dr. A. Smetona ir prodekanė doc. dr. D. Šileikaitė–Kaishauri pristatys bakalauro studijų Filologijos fakultete galimybes ir pagrindines naujoves.

13.00 – 13.45 val. Maloniai kviečiame pasijusti studentais filologais ir pasiklausyti dr. Rūtos Šlapkauskaitės paskaitos Skaitytojai ir „skaitanti“ literatūra (V. Krėvės aud.).

13.00  – 14.00 val. Norintieji galės pasikonsultuoti juos dominančiais klausimais (A.  Mickevičiaus auditorijoje), pabendrauti su dėstytojais ir studentais (Rašytojų menėje).

Filosofijos fakultete (Universiteto g. 9/1, Vilnius) kviečiame susitikti su fakulteto atstovais ir daugiau sužinoti apie stojimo į fakultetą galimybes.

11 val. 301 auditorijoje su moksleiviais ir abiturientais, kurie domisi bakalauro studijomis, kalbės fakulteto dekanas doc. dr. Kęstutis Dubnikas. Fakulteto katedrų atstovai pristatys studijų programas.

11 val. 201 auditorijoje vyks susitikimas su tais, kurie norėtų studijuoti magistrantūroje. Studijų prodekanė doc. dr. Nijolė Radavičienė pristatys antrosios pakopos studijų programas.

12 val. moksleiviai ir absolventai galės tiesiogiai pasikonsultuoti su katedrų atstovais apie konkrečias studijų programas.

Fojė veikiančiuose stenduose bus pateikta svarbiausia informacija apie visų pakopų studijas Filosofijos fakultete. Studijų ir studentiško gyvenimo patirtimi dalysis Filosofijos fakulteto studentai.

Istorijos fakultetas (Universiteto g.7)

11 val. Spaustuvės auditorijoje (S. Daukanto kiemelio kairiajame kampe, II aukšte – studijų programų pristatymas;

12–13.30 val. – Fakulteto Studentų atstovybės programa: studentiško gyvenimo, fakulteto auditorijų, universiteto pristatymas.

Matematikos ir informatikos fakultete (Naugarduko g. 24) 10 val. 101 auditorijoje – visų studijų programų pristatymas.

Užsienio kalbų institute (Universiteto g. 5) 10 val. institutas kviečia  būsimus studijų programų Anglų ir rusų kalbos ir Anglų ir kita užsienio kalba (ispanų) studentus į neformalų pokalbį apie užsienio kalbų studijas. Apie tai, ką reiškia bendrauti be sienų ar akcento, kaip susikalbėti su Rytais ir Vakarais, kaip pajusti ispaniškąją dvasią... Pokalbis VU Užsienio kalbų instituto Didžiojoje auditorijoje (Universiteto 5).

Religijos studijų ir tyrimų centre­ (Filosofijos fakultetas, Universiteto g. 9/10,  105 kab.)

10–13 val. centro atstovai supažindins su religijos studijų programa, skirta magistrantams.

VU Tarptautinio verslo mokykloje (Saulėtekio al. 22).

11.30 val. Meksikos auditorijoje vyks susitikimas su administracijos atstovais, studentais ir bakalauro studijų pristatymas.

12.30 val. 301 auditorijoje – magistrantūros studijų pristatymas, susitikimas su studentais ir alumnais.

Balandžio 2-ąją atvirų durų dienos renginiai vyks ne visuose fakultetuose.

Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute – atvirų durų diena vyks balandžio 7 d. (ketvirtadienį) 16 val. 402 aud. Didžiojoje konferencijų salėje (Vokiečių g. 10) – organizuojamas magistrantūros studijų pristatymas.

Kauno humanitarinis fakultetas (Muitinės g. 8, Kaunas) gegužės 13 d. (penktadienį) 9 val. visus moksleivius ir būsimus studentus į kviečia „Informacinę dieną“, kurioje bus diskutuojama apie bendrojo priėmimo į aukštąsias mokyklas tvarką 2011 m., įdomiai ir nekasdieniškai pristatytos VU KHF studijų programos, vyks pačių studentų organizuojami renginiai.

Daugiau informacijos apie studijų programas, apie priėmimą.

Iki pasimatymo VU!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius