Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 27

Dovanojama šunytė (nuotraukos)

Ieškome namų išgelbėtai nuostabiai kalytei, vardu Zara. Kalytė panašaus į takso sudėjimą, kailiukas kaip laputės - gražių, rudų, pereinančių spalvų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ieškome namų išgelbėtai nuostabiai kalytei, vardu Zara. Kalytė panašaus į takso sudėjimą, kailiukas kaip laputės - gražių, rudų, pereinančių spalvų. Papilvė balta, kailiukas trumpas. Zarutė yra jaunutė, veterinaras sakė, kad jai daugiausiai dveji metukai. Kai buvo dar šunytė, negailestingai paliko žmonės judrioje gatvėje, Kūčių rytą, kai lauke buvo virš -25 temperatūros.

Dėja, mūsų namai - tik laikina stotelė, tai norime Zarutei surasti mylinčius naujus šeimininkus. Kalytė rami, labai protinga, eina be pavadėlio šalia kojų, labai draugiška ir meili. Gyvenanti lauke, bet puikiai jaučiasi ir viduje. Elegantiška dama, kuri neatsisakytų daugiau dėmesio ar kamuoliuko gaudymo. Kalytė labai nori įtikti savo šeimininkui, įsimena komandas, nesikandžioja, puiki kompanijonė, pamokinus butų puiki medžiotoja.

Zara būtų tikra ištikima drauge geriems žmonėms. Dovanojame atsakingiems žmonėms

Daugiau inf. e-mail. odetuskinas@gmail.com arba tel. 860455494 arba 860362687

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius