Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 01

Geriausias kovo mėn. reporteris – naujienos apie skraidančią „Mazdą“ autorius

Ikrauk.lt redakcijos sprendimu geriausiu kovo mėnesio reporteriu skelbiamas Marius S., pranešęs redakcijai apie Panevėžyje automobiliu „Mazda 626“ „skraidžiusius“ jaunuolius.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Ikrauk.lt redakcijos sprendimu ir skaitytojų įvertinimu (pagal skaitomumą ir komentarų skaičių), geriausiu kovo mėnesio reporteriu skelbiamas Marius S., pranešęs redakcijai apie Panevėžyje automobiliu „Mazda 626“ „skraidžiusius“ jaunuolius.

Reporteris Marius kovo 29 d. įkrovė žinutę ir vaizdo medžiagą, kurioje matyti, kaip įsibėgėjęs automobilis „Mazda 626“ užvažiuoja ant aptirpusio sniego krūvos ir pakyla į orą, o vėliau priekiu trenkiasi į žemę ir apvirsta. Iš suploto automobilio tuomet išsiropštė du vaikinai. Džiaugdamiesi, kad „skrydis“ baigėsi sėkmingai, vaikinai vėliau nuėmė ir automobilio numerius.

Vaizdo įrašas, kurį greičiausiai paviešino patys „pasilinksminimo“ dalyviai, „YouTube“ svetainėje neužsibuvo, tačiau operatyvaus reporterio dėka, „15min“ redakcijai pavyko išsaugoti vaizdo medžiagos kopiją. Kaip pasirodė vėliau, tai buvo ne vienintelis vaikinukų „pasiskraidymas“. Iš kitų skaitytojų atsiųstų nuorodų, matyti, kad „Mazdai“ nesėkmingas buvo tik trečiasis skrydis, per pirmus du automobilis sėkmingai nutūpė ant žemės.

Reporteriui pranešus apie šią istoriją, vaizdo medžiaga ir neatsargiu vairavimu susidomėjo ir policijos pareigūnai. Kelių policijos vadovas Gintaras Aliksandravičius „15min“ tvirtino, kad tokių dalykų neturėtų būti ir pareigūnai niekada netoleravo ir netoleruos tokio elgesio.

Tuo tarpu automobilį vairavęs abiturientas šiai naujienai pasirodžius internete, pats atėjo į policiją. Už pavojingą vairavimą jam gresia tūkstantinė bauda ir teisės vairuoti atėmimas.

Marių S. skelbiame geriausiu mėnesio reporteriu už tai, kad jis nelieka abejingas tam, kas vyksta aplink. Tokio neatsargaus vairavimo neturėtų toleruoti ir kiti, savo bei aplinkinių saugumu besirūpinantys piliečiai.

Geriausiam mėnesio reporteriui atitenka „Knygų klubo“ įsteigtas prizas – Johno Irvingo knyga „Cirko sūnus“ bei ikrauk.lt atributika!

Raginame ir tave: prisijunk prie aktyvios „Įkrauk“ komandos ir įkrauk žinių tau svarbiomis temomis! Pamatei ką nors neįprasto ir įdomaus, tapai eismo įvykio liudininku, turi nuomonę aktualiu klausimu? Įkrauk žinių arba siųsk jas el. paštu ikrauk@15min.lt! Gal tai tu būsi kito mėnesio geriausias?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius