Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 22

„Global Service Jam Vilnius 2011“ – 48 val. kūrybiškumo mokykla

Šių metų kovo 11-13 d. vyks „Global Service Jam Vilnius 2011“ renginys, kurio šūkis – nauja paslauga per 48 valandas!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Šių metų kovo 11-13 d. vyks „Global Service Jam Vilnius 2011“ renginys. Tai pasaulinis renginių, vykstančių tą pačią dieną įvairiose pasaulio vietose, tinklas. Sužavėta galimybės platinti žinią apie patogių ir inovatyvių paslaugų dizaino discipliną, UAB „Idea code“ nusprendė organizuoti šį renginį ir Lietuvoje.

Renginio šūkis – nauja paslauga per 48 valandas!

Tai renginys žmonėms, besidomintiems patogių ir inovatyvių paslaugų kūrimu. Kovo 11 d. dizaineriai, mokslininkai, studentai, moksleiviai, darbuotojai ir tiesiog paprasti paslaugų vartotojai rinksis daugelyje skirtingų pasaulio vietų ir dalyvaus naujų paslaugų kolektyvinio kūrimo renginyje. Viskas truks 48 val.  nuo kovo 11 d. popietės iki kovo 13 d. popietės. Per tą laiką renginio metu suformuotos komandos galės pademonstruoti savo kūrybiškumą kuriant naujas paslaugas tam tikra tema (tema nėra skelbiama iš anksto).

Šis renginys skirtas eksperimentams ir inovacijoms, kolektyvinei kūrybai ir draugiškai konkurencijai. Slaptas renginio organizavimo Vilniuje tikslas: supažindinti su paslaugų dizaino idėjomis ir disciplina ir taip gerinti visų Lietuvoje teikiamų paslaugų kokybę.

Tai nėra vien tik „start-up“ams arba mažoms įmonėms skirtas renginys. Paslaugų dizaino patirtis naudinga ir didelėms organizacijoms, nes skatina pergalvoti teikiamų paslaugų struktūrą ir gerinti klientų aptarnavimo kokybę. Todėl tikimasi, kad renginyje dalyvauti laiko suras įvairių organizacijų atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius