Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 14

„Hub Vilnius“ nariai laimėjo pagrindinius „AppCamp“ prizus

Lapkričio 11-13 dienomis Vilniuje vyko didžiausias Baltijos šalyse mobiliųjų aplikacijų kūrimo renginys „AppCamp“, kurį organizavo „Omnitel“.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Lapkričio 11-13 dienomis Vilniuje vyko didžiausias Baltijos šalyse mobiliųjų aplikacijų kūrimo renginys „AppCamp“, kurį organizavo „Omnitel“.

„AppCamp“ dalyvavo daugiau nei 300 programuotojų, rinkodaros ir dizaino specialistų, kūrybingų žmonių, kurie pirmąją renginio dieną pasiūlė virš 70 programėlių idėjų. Kitomis dienomis, padedant mentoriams, 30 „AppCamp“ metu susibūrusių komandų toliau plėtojo savo projektus.

Džiaugiamės kartu su „AppCamp“ dalyvavusiais „Hub Vilnius“ nariais: Nerijaus Malinausko komanda - Arūnas Verikas, Kęstas Mačiulaitis, Igor Gaibadulin ir Lina Malinauskaitė -laimėjo pagrindinį „AppCamp“ prizą - 5000 eurų. Jų sukurta programėlė„Backstage Pad“ suteikia papildomą info apie tavo tuo metu per TV žiūrimas laidas, filmus ir panašiai.

Nerijus kartu su savo kolegomis Arūnu ir Vytautu dirba „Hub Vilnius“ nuo mūsų įsikūrimo pradžios. Nerijaus įmonė „mobOn“ teikia mobiliųjų programėlių kūrimo paslaugas.

„Huberiai“ Šarūnas ir Žilvinas Ledai laimėjo vieną iš „App Camp“ prizų: su „Bear Care“ jie atstovaus Lietuvą „App Circus“ Taline lapkričio 21 d. „Bear Care“ programėlė yra papildytos realybės veiksmo žaidimas, kurio tikslas - ginti savo bejėgį mylimą pliušinį meškiuką nuo nežemiškų piktavalių žaislinių meškinų. Smagioji žaidimo dalis yra ta, kad jis vyksta realioje aplinkoje, kurioje stebint vaizdą per kamerą, atsiranda gyvi meškinai ir įsilieja į tikrąją aplinką.

Broliai Ledai kuria mobilias programėles savo įmonėje „Tag of Joy“.

Šis „AppCamp" renginys - jau trečiasis, kurį organizuoja bendrovė „Omnitel", ir pirmasis tarptautinis. Pirmosiose dirbtuvėse, vykusiose pernai gruodį, dalyvavo 150 kūrėjų, buvo pristatyta 50 idėjų ir sukurtos 22 programėlės.

Šaltinis: Hub Vilnius - www.hubvilnius.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius