Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 26

Įkrauk žinių apie paskutinio skambučio šventę!

Ir tu esi abiturientas? Papasakok, kaip ruošiesi paskutinio skambučio šventei! Galbūt tavo klasė paskutinį skambutį minės kažkaip ypatingai?
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Abiturientams – ypatingas metas. Jau šią savaitę iš mokyklos juos išlydės paskutinis skambutis.

Štai reporterė Adelina pasakoja apie tai, kiek abiturientams atsieis ši šventė. Ir tu esi abiturientas? Papasakok, kaip ruošiesi paskutinio skambučio šventei! Galbūt tavo klasė paskutinį skambutį minės kažkaip ypatingai? Sukūrėte įdomų scenarijų, planuojate pasivažinėti netradiciniu transportu? Pasidalink savo džiaugsmais ar rūpesčiais šios šventės proga, arba įkrauk nuotraukų iš pačios šventės.

Na, o mes įdomiausio pasakojimo/fotoreportažo autoriui padovanosime personalo atrankos specialistų Sauliaus Jovaišo ir Girėnės Ščiukaitės knygą „Ieškai darbo? Specialistų patarimai kaip susirasti darbą Lietuvoje“! Tikimės, jog knyga pravers, jei užvėrę mokyklos duris ir prieš žengdami į aukštąsias mokyklas planuojate kur nors vasarą padirbėti.

Tad laukiame įkraunant žinių arba atsiunčiant savo pasakojimus ir nuotraukas el. p. ikrauk@15min.lt. Pasakojimų ir nuotraukų laukiame iki gegužės 31 dienos.

Gražios šventės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius