-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 11 15

Įkrauk.lt savaitė lapkričio 8–14 d.

Prabėgo dar viena darbinga „Įkrauk“ reporterių savaitė. Skaitykite, kokia ji buvo.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki visi, prisidedantys prie skaitytojų portalo „Įkrauk“!

Praėjusią savaitę pradėjome su gražiais reporterio Eimanto įspūdžiais iš Auksiniu Amerikos saksofonininku praminto Kenny Garrett koncerto. Tikriausiai ši džiazo šventė pakerėjo ne tik reporterį, bet ir visus, skaičiusius jo atsiliepimus. Taip pat Eimantas informavo apie tai, ko galime tikėtis ir laukti iš tarptautinio džiazo festivalio „Vilnius Mama Jazz“. Laukiame daugiau Eimanto ir Auksės žinių iš šio festivalio!

Reporterė Lina praėjusią savaitę tikriausiai pasikrovė energijos lankydamasi muzikiniuose renginiuose. Ji iš arti stebėjo Latvijos primadonos Laimos Vaikulės pasirodymą. Kaip gyvo garso koncerte pasirodė populiarioji latvių dainininkė, skaitykite čia. Taip pat Lina informavo visus džiazo gerbėjus apie prasidėjusias „VDU Jazz jungtis“ ir papasakojo, kokį įspūdį jai paliko „The Queen symphony“.

Atsakymo į klausimą, ar genetiškai modifikuoti produktai numarins, ar pamaitins žmoniją ieškojo reporterė Akvilė. Kokios nuomonės šiuo klausimu buvo išsakytos diskusijoje, skaitykite Akvilės tekste.

„Įkrauk“ skaitytojai buvo supažindinti ir su naujausiomis plaukų kirpimo bei dažymo technologijomis. Be to, kad domėjosi madingais kirpimais, Auksė dar spėjo perteikti savo įspūdžius iš praėjusią savaitę vykusio jau XIII Akordeono festivalio.

O štai reporterė Ieva toliau lieka ištikima Lietuvos regbio rinktinės gerbėja ir aktyviai informuoja apie jos pasirodymus varžybose. Šįsyk Ieva pranešė itin džiugią žinią – Lietuvos regbio U-20 rinktinė tapo Europos čempione! Pasidžiaukime visi :)

Aktyviausi – vilniečiai

Praėjusią savaitę itin aktyvūs buvo vilniečiai, informavę apie problemas sostinėje. Ponia Eugenija informavo apie ant takų besimėtančius šiferio lakštus, o skaitytojas Romas nuotraukose įamžino praeiviams nepatogumų keliantį Lazdynų viaduką. „Įkrauk“ skaitytojai buvo įspėti ir apie tai, kad kaskart atidžiai turi tikrinti, kas pateikiama užrašuose po žvaigždutėmis...

Dar vienas vilnietis nuotraukose užfiksavo, kad ženklas, rodantis, kur rasti Vilniaus miesto savivaldybės bendrovės „Grinda“ gyvūnų globos namus buvo pakeistas tarsi įspėjant gyvūnų atsikratančius šeimininkus, kas toliau laukia jų augintinių.

Nors kiek ir vėluodamas skaitytojas informavo apie didžiulį sprogimą Balstogėje. Labai dėkojame jam, kad domisi ne tik Lietuvos aktualijomis, bet ir tuo kas vyksta svetur!

Smagu, kad „Įkrauk“ reporteriai atranda vis daugiau aktualių temų, informuoja apie jų miestuose kylančias problemas. Tad ačiū visiems ir toliau stebėkime, kas vyksta aplink ir praneškime apie tai! Jūsų temos visada laukiamos el. p. ikrauk@15min.lt arba tiesiog įkraukite!

O apdovanojame šį kartą p. Romą, atsiuntusį redakcijai griūvančio Lazdynų viaduko nuotraukas. Su juo susisieksime asmeniškai.

Darbingos visiems savaitės! :)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius