-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 18

Įkrauk.lt savaitė (spalio 11-17 d.)

Na, ką gi smagu, kad rudenėlis džiugina saulėtais orais ir nors jau paspaudžia šaltukas, ūpo išlįsti laukan turbūt nestinga nei vienam. Taip ir mūsų reporteriai, šią savaitę vėl nenustygo vietoje ir aplėkė gausybę įvairiausių renginių.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, mielieji,

Na, ką gi smagu, kad rudenėlis džiugina saulėtais orais ir nors jau paspaudžia šaltukas, ūpo išlįsti laukan turbūt nestinga nei vienam. Taip ir mūsų reporteriai, šią savaitę vėl nenustygo vietoje ir aplėkė gausybę įvairiausių renginių.

Kaip ir praėjusią savaitę, labiausiai pamaloninti turbūt buvo kino mėgėjai. Reporterė Inga Ališauskaitė pasidalijo savo įspūdžiais iš filmo „Č@tas“. Reporterė Agnė Patackaitė atidarė Kino komedijų festivalį ir pažadėjo iki šios savaitės vidurio duoti žinių apie likusius šio festivalio filmus.

Reporterė Akvilė Aglinskaitė neleido pamiršti „Kino šortų“ ir pasidalijo savo mintimis apie praūžusį festivalį.

O reporterė Auksė Paltarokaitė skubėjo į specialią filmo „Socialinis tinklalapis“ peržiūrą, kad galėtų kuo greičiau papasakoti visiems koks tas „Facebook“ įkūrėjo sėkmės receptas. Be to, Auksė spėjo apsilankyti ir broliukų „Melo-M“ koncerte, po kurio stengėsi kuo vaizdingiau perteikti tai, ką jame pamatė ir išgirdo. Šiame koncerte Auksei talkino reporteris Eimantas Genys, kuris įamžino geriausius grupės pasirodymo kadrus. Be to, Eimantas apsilankė ir filmo „Kelionė per Lietuvą“ DVD pristatyme, jo nuomonė apie filmą tekste „Kelionė per Lietuvą“: filmas be krepšinio, pigaus alaus ir blondinių.

Reporteris Aurimas Šinkevičius šią savaitę pasidalijo savo įžvalgomis apie naujosios „Skype“ programos privalumus ir trūkumus.

Dėkojame visiems, kurie prisidėjo kraudami žinias iš įvairių Lietuvos kampelių! Ypač dėkojame Algirdui Danielai, kuris leido nusikelti į pajūrį ir bent mintimis sudalyvauti jaunimo muzikos festivalyje „Palanga gyvai 2“.

Taip pat džiaugiamės reporterių operatyvumu, vaizdinė informacija Įkrauk.lt pasiekė stulbinamu greičiu, pirmyn taip ir toliau! Smagu ir tai, kad vieni skaitytojai dar dalijasi rudens gėrybių nuotraukomis, o kiti jau spėjo užfiksuoti ir pirmąjį sniegą! :)

Savaitės geriausieji

Visi prie „Įkrauk“ turinio prisidedantys nusipelnė didžiausio AČIŪ ir visiems Jums spaudžiame dešinę. O apdovanoti šįkart norime tris iš jūsų:

- visur spėjantį ir viskuo besidomintį Mindaugą Drigotą, kuris šią savaitę buvo kaip niekad aktyvus. Mindaugas dalyvavo diskusijoje „Romų intergracija: ar romas gali būti mano kaimynas“?, domėjosi ir sveikatos temomis – dalyvavo Pasaulinės plaučių sveikatos dienos renginiuose, spėjo apsilankyti susitikime su lenkų animacijos klasiku Piotru Dumala ir dar pažiūrėti ir aprašyti filmą RED („Rizikinga erzinti diedukus“).

- šaunųjį duetą – Auksę ir Eimantą, už atsiliepimus apie matytus filmus ir įspūdingą tekstą bei nuotraukas iš latvių violančelininkų „Melo-M“ pasirodymo.

Dar kartą ačiū visiems prisidedantiems ir pirmyn – ĮKRAUNAM!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius