Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 25

Įkrauk.lt savaitė (spalio 18–24 d.)

Sveiki, žinių kūrėjai, nieko nelaukdami apžvelkime dar vieną ikrauk.lt savaitę.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Sveiki, žinių kūrėjai, nieko nelaukdami apžvelkime dar vieną ikrauk.lt savaitę. Kinas

Akivaizdu, jog ir šią savaitę dominavo žinios iš kino teatrų, savo rašiklius intensyviai skrebino ir gausiai žiniomis dalijosi ikrauk.lt reporterės, tikros filmų gerbėjos – Auksė ir Agnė. 

Agnė šią savaitę varstė „Viasat“ kino komedijų festivalio duris ir išsamiai apžvelgė tris festivalio metu parodytus filmus: „Mikmakai“, „Širdžių daužytojas“ ir „Miestas saloje“. O savo sekmadienį Agnė paskyrė Lotynų Amerikos kino festivalio atidarymui, kuris prasidėjo filmu „Puikus gyvenimas“. Beje, Lotynų Amerikos kino festivalis tik įsivažiuoja, todėl laukite daugiau filmų apžvalgų ir vertinimų.

Reporterė Auksė šią savaitę buvo nesustabdoma – vien festivaliui „Nepatogus kinas“ ji skyrė 4 straipsnelius. Reporterė rašė apie patį festivalio atidarymą, filmą „Vaivorykštės kariai“ bei „Nepatogaus kino bei muzikos naktį“. Auksę galima pagirti už iniciatyvą apsilankyti Juozo Erlicko kūrybos vakare, vykusiame Vilniaus mažajame teatre.

Savaitės netikėtumai

Bene daugiausiai ikrauk.lt skaitytojų dėmesio sulaukė žinutė, kurioje atskleidžiami radiatorių nuorinimo procedūros ypatumai viename iš Vilniaus mikrorajonų. Taip pat norime padėkoti ikrauk.lt skaitytojai Dianai, kuri pirmoji šią savaitę užfiksavo sniegą Lietuvoje ir pasidalino nuotraukomis su mūsų skaitytojais. Negalime nepaminėti ir žinutės apie manų kruopas su gyvomis kirmėlėmis, toks vaizdelis turbūt ne vieną privertė susimąstyti, ką nusiperkame prekybos centruose.

Kauno frontas

Šauniai šią savaitę Kauno frontą laikė reporterė Lina, kuri spėjo apsilankyti paskutiniame šių metų senturgyje, gamtai ir gyvybei draugiškame renginyje „Pabusk“ bei muzikos ir vaizdo spektaklyje „Smėlio džiazas“. Tuo tarpu reporterė Gabija bent vienam vakarui išvijo iš Kauno rudenį – visi skaičiusieji jos tekstą apie „Blue in Bossa“ koncertą turėjo pamiršti rudenišką darganą, atsipalaiduoti ir nusikelti ten, kur širdžiai gera...

Savaitės geriausiais šį kartą tapo Eimantas - už buvimą laiku ir vietoje bei kinomanė Agnė, už tai, kad supažindino visus su tiek filmų! AČIŪ visiems ir įkraunam!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius