-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 13

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (gegužės 6–13 d.)

Sveiki, mielieji! Laikas apžvelgti praėjusią savaitę, šįkart ją skaičiuojame nuo penktadienio iki penktadienio.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Gegužė

Sveiki, mielieji,

Laikas apžvelgti praėjusią savaitę, šįkart ją skaičiuojame nuo penktadienio iki penktadienio. Tad per šį laikotarpį galima išskirti du bene svarbiausius praėjusios savaitės įvykius – Gatvės muzikos dieną, kurios atskirą apžvalgą rasite čia, ir Vilniuje vykusį „Drifto“ renginį, kurio nuotraukomis ir filmuota medžiaga dalijosi vyriškoji reporterių pusė.

Įkrovėte ir daugiau žinių, susijusių su automobiliais. Štai reporteris Vytautas dalijosi reportažu iš tarptautinės automobilių parodos ALT, o Matas rašė apie Utenoje vykusias LASF taurės bei MGEAR taurės ralio varžybas. Daug dėmesio sulaukė filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota kaip BMW markės automobilis „nužudo“ gulintį policininką. O štai reporteris Ričardas paviešino vaizdelį, kuriame nufilmuota, kaip jaunuoliai automobiliu suniokoja vaikų žaidimų aikštelę.

„Įkrauk“ reporteriai – pastabūs ir greiti!

Pastabumo nestigo vilnietė reporterė Albertina, užfiksavusi plakatus, kuriuose nurodoma klaidinga kompozitoriaus, dailininko ir kultūros veikėjo Mikalojaus Konstantino Čiurlionio gimimo data. O štai reporterei Gabijai rašinio temą pasufleravo klausa. Pasižiūrėjusi pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį Gabija dalijosi pastebėjimais apie šveicarų dainos panašumą į kitus kūrinius.

Džiaugiamės sulaukę žinių ir iš svetur esančių lietuvių. Štai reporterės Evelina ir Agnieška noriai dalijosi GYVOMIS žiniomis apie žemės drebėjimą pietinėje Ispanijoje, o reporterė Ieva, šiuo metu viešinti Italijoje, dalijosi savo įspūdžiais iš Milano ir kalbino ten gyvenančią ir dirbančią lietvaitę.

Reporteris Adomas ikrauk.lt skaitytojus virtualiai pavedžiojo po Vilniaus rotušės požemius, o Ieva ir Dalius leido pasigrožėti visomis vaivorykštės spalvomis Burbiškėse sužydusiomis tulpėmis. Už šį gražų reportažą abu reporterius apdovanosime simboliniais kompanijos „Avon“ įsteigtais prizais.

Tuo tarpu reporteris Andrius dalijosi informacija apie sukčiavimo internete atvejį, įspėjo būti atsargiais ir neužkibti ant sukčių kabliuko. Andrių ir skelbiame geriausiu praėjusios savaitės reporteriu! Jam atitenka „Knygų klubo“ įsteigtas prizas – knyga „Oligarcho žmona“.

Reporteris, pasivadinęs Korupcijumi toliau informavo apie galimai nesąžiningą kelių policijos pareigūnų darbą. Už praėjusios savaitės darbus norime pagirti ir: Algimantą Bružą, kuris rašė įdomias sporto naujienas, Ilmą, kuri dalijosi informacija apie studijas Olandijoje ir kalbino šioje šalyje jau studijuojantį lietuvį, mielai pasidalijusį patarimais su tais, kurie svarsto apie tokią galimybę. Aktyviai prie ikrauk.lt reporterių prisijungė ir Simona, ne tik krovusi žinias iš Gatvės muzikos dienos ir TV šou projektų, bet ir rengusi tekstą iš susitikimo su Gabrieliumi Liaudansku-Svaru.

Dalyvauk konkurse – važiuok į Veneciją!

Įsivažiuoja recenzijų konkursas. Geriausios recenzijos autoriui atiteks puikus prizas – kelionė į Venecijos kino festivalį. Pirmuosius recenzijų pavyzdžius rasite čia ir čia, tad pirmyn, dalyvauk ir tu, gal būtent tau nusišypsos laimė vykti į saulėtą Veneciją!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius