Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 06

Įkrauk.lt savaitės apžvalga (lapkričio 29–gruodžio 5 d.)

Sveiki, visi kraunantys ir skaitantys įkrautas žinias! Na, kaip jums žiemužėlė? Balta balta kur dairais ir dar kaip reikiant šalta, ar ne? :)
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, visi kraunantys ir skaitantys įkrautas žinias!

Na, kaip jums žiemužėlė? Balta balta kur dairais ir dar kaip reikiant šalta, ar ne? :)

Praėjusią savaitę kvietėme siųsti nuotraukas, kuriose užfiksuota, kiek šalčio rodo jūsų termometrai. Pasirodo, šalčiausia praėjusią savaitę buvo sostinėje, čia skaitytojo Andriaus termometras užfiksavo net 20 laipsnių žemiau nulio. Skaitytojai buvo kiek pasyvūs siųsdami nuotraukas, tačiau mielai apie orus savo mieste dalijosi komentaruose. Už atsiųstas nuotraukas apdovanojame Jurgitą (Kaunas) ir Godą (Vilnius), laimingąsias lėmė burtai.

Praėjusią savaitę rinkome ir geriausią lapkričio mėnesio reporterį. Ikrauk.lt ir 15min.lt skaitytojų sprendimu ja tapo Gabija. Sveikiname dar kartą :)

Žinių įvairovė

Išskirti žinias pagal temas būtų sunkoka, nes praėjusią savaitę skaitytojai žinias krovė apie viską. Štai vilnietis Rokas informavo apie tykančius pavojus – didžiulius varveklius, o Rasa iš Kauno atsiuntė apledėjusių, nebarstomų ir tikrą pavojų keliančių laiptų nuotraukas. Dėkojame jiems ir raginame visus, pastebėjusius pavojų keliančius varveklius, nevalomas kelio dangas ar slidžius šaligatvius, įkraukite žinių arba nuotraukų ir įspėkite visus!

Pastabi reporterė užfiksavo keistais pareiškimais apipurkštą Liubarto tiltą Vilniuje, o akylas reporteris nepraleido dramos prie Baltojo tilto Vilniuje, kur į Nerį įskriejo 19-metės merginos vairuojamas visureigis. Reporterė Dalia operatyviai pranešė apie Kaune susprogdintą bankomatą, o Slimu pasivadinęs reporteris informavo, kad Prienai skendėjo tamsoje...

Reporteris Evaldas įkrovė žinių apie didžiules eiles prie vandens parko, jam tai priminė laikus, kai žmonės rikiavosi eilėse prie duonos ar pieno produktų. O reporteris Darius visuomenei pristatė talentingą 16-metę, kuri savo dainomis ir balsu žada užkariauti ir užsienio muzikos rinką.

Labai daug dėmesio ir aikčiojimų iš pasigėrėjimo sulaukė reporterio Ernesto atsiųstos nuotraukos iš žiemiškos Nidos. Tokius gamtos stebuklus pamatysi ne kasmet :)

Praėjusią savaitę netrūko ir nuomonių: ikrauk.lt skaitytojų buvo teiraujamasi: „Graffiti – ar visuomet naikinamos tik teplionės?“ O štai reporteris Karolis visus įspėjo apie tai, kaip „Facebook'e“ pardavinėjami narių duomenys ir kaip prisijungę prie juos dominančių grupių, socialinio tinklo dalyviai tampa reklamos aukomis. Kadangi Karolio rašinys sulaukė daugybės komentarų, atsiliepimų ir reakcijos iš „Facebook“ vartotojų, norime Karoliui padėkoti už puikią temą ir skelbiame jį vienu iš savaitės geriausiųjų!

Vietoje nenustygstantys reporteriai

Mėnesio geriausia reportere išrinkta Gabija pasidalino dar viena savo nuomone, šį kartą apie Kalėdų eglutės įžiebimo šventę Kaune. Ir prisidėjo prie sporto rubrikos, kurioje papasakojo, kaip Kauno tinklininkėms sekėsi kovoti dėl Kauno miesto savivaldybės taurės.

Anykštietės Adelina ir Milda dalijosi įspūdžiais iš dokumentinio kino festivalio „E-dox“ fiesta. Filmus žiūrėjo ir Urtė, ji lankėsi prancūzų dokumentinio kino seansuose, o jos pasakojimai apie matytus filmus čia. Be to Urtė stebėjo, kaip šviesų ir šokio šou nuspalvino Šv. Kotrynos bažnyčią.

Reporterė Agnė stebėjo spektaklį, skirtą Tarptautinei kovos prieš moterų prievartą dienai ir parašė susimąstyti verčiantį tekstą „Smurtas šeimoje arba „Tu šiandien dar neverkei, kale?“, kuriame apžvelgiamas ne tik spektaklis, bet ir smurto problema Lietuvoje.

Auksė savo rašiniu privertė susimąstyti, ar tik tolimoje ateityje mūsų visų nepakeis robotai... Tokią mintį reporterei pakišo festivalyje „OTAKA anime dienos 2010“ rodytas filmas „Patlaborai“. Auksė praėjusią savaitę aplankė net kelis vakarėlius – ledinį „Jager vibrations“ ir „InCulto“ atsisveikinimo vakarėlį.

Nuotraukomis iš renginių džiugino reporterė Aušra. Ji apsilankė Linos Morkūnienės kolekcijos pristatyme bei įamžino „InCulto“ vyrukų pasirodymą.

Įvykių verpete sukosi ir reporteris Eimantas: ryte sudalyvavęs ambicingo projekto pristatyme ir pasivaišinęs Justės Arlauskaitės-Jazzu keptu pyragu, vakare reporteris pateko į dviprasmišką situaciją, kai užfiksavęs neblaivaus vairuotojo sukeltą avariją, Eimantas dar išgirdo ir grasinimų.

Kiek aprimusį žinių srautą iš Kauno vėl atgaivino reporterė Lina, per savaitgalį spėjusi aplėkti kalėdinę mugę, tarptautinei neįgaliųjų dienai skirtus renginius ir pristačiusi, kaip pavyko tarptautinis projektas „Help portrait“. O reporterė Eglė debiutavo su tekstu apie pasiruošimą Klaipėdos miesto eglutės įžiebimo šventei.

Na, o savaitės geriausiojo laurus šįkart skina Mindaugas. Reporteris praėjusią savaitę pasižymėjo aktyvumu ir kūrybiškumu. Mindaugas kartu su šokėjais trypė tarptautiniame gatvės šokių turnyre „Urban dance“ ir pateikė skaitytojams visą galybę nuotraukų ir net originalią vaizdo medžiagą! Mindaugas stebėjo, kaip sekėsi publiką koncerte išjudinti broliukams latviams „Brainstorm“ ir pasakojo apie spektaklį, kuriame buvo užkvipę paraku, kodėl – skaitykite čia. Ir dar ne viskas – reporteris gaudė ne ką kitą, o Kalėdų Senelį...

Ačiū visiems ir šią savaitę įkrauname ne mažiau! :)

Su geriausiais reporteriais susisieksime asmeniškai, jiems atiteks „Knygų klubo“ įsteigti prizai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius