-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 01 11

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (sausio 3–9 d.)

Tikimės, Zuikio metai jums prasidėjo kuo geriausiai! O dabar pasižiūrėkime, ką nuveikėme praėjusią savaitę.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, šaunieji reporteriai ir ikrauk.lt skaitytojai!

Tikimės, Zuikio metai jums prasidėjo kuo geriausiai! O dabar pasižiūrėkime, ką nuveikėme praėjusią savaitę.

Savaitės pradžioje dar dalijotės savo įspūdžiais bei vaizdo medžiaga iš Naujųjų metų sutikimo. Įkrovėte šaunių nuotraukų su idėjomis, kaip išnaudoti susikaupusį sniegą lipdant originalias sniego skulptūras ar net 6 metrų „ūgio“ senius besmegenius. Fiksavote sniego pusnyse paskendusius automobilius, sniego kasimo talkas, filmavote užpustytus kelius ir kiemus.

Įspėjote apie nuo stogų grėsmingai kybančius varveklius bei krintantį sniegą ir tai, kokį pavojų jie kelia praeiviams bei automobiliams. O kai šaltukas atlėgo ėmėte fiksuoti ir atlydžio pasekmes. Štai reporteris Vitalijus įkrovė nuotraukų, kaip tvinsta Kauno gatvės. Ačiū visiems prisidėjusiems!

Praėjusią savaitę didmiesčių reporteriai informavo apie prastą komunalininkų darbą, bene visuose didžiuosiuose miestuose atliekos prie gyvenamųjų namų konteinerių užsiliko dar nuo švenčių, o kai kur šiukšlių kalnai išdygo visai netikėtai.

Apie pavojų tykantį užmiesčio keliuose įspėjo reporteris Rimantas. Anot jo, tamsiu paros metu ir užsnigus užmiesčio keliuose nesimato vadinamųjų saugumo salelių ir tai sukelia pavojų manevruojantiems automobiliams.

Permainos reporterių gretose

Nuolatiniai ikrauk.lt reporteriai taip pat plušėjo renginiuose ir nušvietė apie juos. Štai Laura dalijosi įspūdžiais iš garsiojo Maskvos miesto baleto „Gulbių ežero“. Skubėjome pranešti apie pasirodymus „Lietuvos talentų“ scenoje, rengėme interviu su finalininkais. Radviliškietė Ieva įkrovė žinių apie akciją už laisvą Baltarusiją.

Žiema – sesijų metas, tad dauguma reporterių pluša ne tik kurdami ikrauk.lt, bet ir prie knygų. Tad linkime visiems sėkmės laikant egzaminus ir laukiam sugrįžtant po jų. Per šį laiką sulaukėme ir permainų reporterių komandoje. Su mumis atsisveikina reporteriai Mindaugas ir Eimantas, ačiū jiems už dienas ir naktis praleistas su ikrauk.lt ir linkime kuo didžiausios sėkmės naujoje veikloje. Tuo pačiu sveikiname prie komandos prisijungus reporterius Eveliną ir Vilių!

Akcijos ir konkursai

Praėjusią savaitę startavo ikrauk.lt ir „Coffee Inn“ akcija „Įkrauk žinių – gauk kavos“. Kviečiame visus dalyvauti, įkrauti žinių ir nemokamai pasivaišinti kava :)

Sporto gerbėjai turbūt pajuto sporto žinių pagausėjimą? Už tai padėkoti galite aktyviems sporto reporteriams Viliui ir Jonui, kurie taip stengiasi dėl jūsų! Be to, praėjusią savaitę pakvietėme visus įkrauti sporto žinių ir laimėti oficialų Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kalendorių. Konkursas tęsis visą sausį, tad kviečiame dalyvauti!

Savaitės geriausieji

Praėjusią savaitę išrinkote geriausią gruodžio mėnesio reporterį, o šiandien skelbiami savaitės geriausieji! Jų šįkart net keturi:

- p. Gediminas apdovanojamas už ypatingo dėmesio sulaukusią temą apie grėsmingus varveklius, kybančius virš įėjimo į daugiabučio laiptinę. Norime padėkoti p. Gediminui už pilietiškumą ir rūpinimąsi ne tik savo, bet ir kitų gerove.

- Už gerą kadrą apdovanojame ir reporterį Tomą Jasinską, užfiksavusį varveklį, kuris nuo namo stogo nukaręs per 2 aukštus.

- Už operatyvumą savaitės geriausiąja skelbiama Indrė Pupelytė, kuri įkrovė žinią ir nuotraukas apie dalinį saulės užtemimą.

- Už aktyvumą ir puikų debiutą ikrauk.lt savaitės geriausiojo titulas atitenka ir reporteriui Domui, kuris stengėsi operatyviai informuoti apie įvykius Klaipėdoje. Be to, Domui – pagyrimas už vaizdinę medžiagą prie naujienų – nuotraukas bei video.

Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Geros savaitės visiems ir įkraunam žinių! :)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius