Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 23

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (spalio 16 – 22d.)

Kad ir kokia vėsi bei niūri buvo prieš paskutinė spalio savaitė, ikrauk.lt komanda neužsikrėtė rudenine depresija ir toliau išliko smagi, nuotaikinga ir aktyvi. Mes aktyviai rašėm, pranešinėjome ir skelbėme naujienas, o jūs, mieli skaitytojai, aktyviai sekėte, ką mes veikiame. Taigi trumpai susumuokime šios savaitės rezultatus.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Kad ir kokia vėsi bei niūri buvo prieš paskutinė spalio savaitė, ikrauk.lt komanda neužsikrėtė rudenine depresija ir toliau išliko smagi, nuotaikinga ir aktyvi. Mes aktyviai rašėm, pranešinėjome ir skelbėme naujienas, o jūs, mieli skaitytojai, aktyviai sekėte, ką mes veikiame. Taigi trumpai susumuokime šios savaitės rezultatus.

Ką nuveikė ikrauk.lt reporteriai?

Kaip visada žvalūs, kaip visada smarkūs buvo ikrauk.lt reporteriai. Mūsų komandos žurnalistai ir fotografai stengėsi sudalyvauti visur. Štai šaunioji ikrauk.lt reporterė Izabelė Pukėnaitė apsilankė sostinės Pilaitės mikrorajone vykusiame šviesų festivalyje ir pasidalijo savo įspūdžiais, Vytautas Pilkauskas vėlei lankėsi „Šok su manimi“ laidoje, iš kurios skaitytojams namo parnešė puikų fotoreportažą ir intriguojančių žinių, o Deimantė Varnaitytė savo ruožtu pasakojo skaitytojams, kaip praėjo Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto pirmakursių krikštynos.

Lukas Snarskis vėlei įkrovė žinių apie krepšinį – šįkart jis vertino „Žalgirio“ komandos varžovus, Raminta Ežerskytė apsilankė Dalios Ibelhauptaitės režisuotoje operoje „XYZ“ ir papasakojo mums, kaip ji atrodė, o Monika Žiūkaitė taip pat nesnaudė – mergina lankėsi Kaune vykusioje marketingo specialistų konferencijoje „LiMA Day Kaunas“.Reporteris Dainius Nemanis taip pat pasistengė – šią savaitę jis lankėsi draudimo kompanijos „Aviva Lietuva“ gimtadienyje.

Ką nuveikė ikrauk.lt skaitytojai?

Ikrauk.lt skaitytojai – rimti konkurentai reporteriams, nenusileidžiantys jiems savo aktyvumu. Itin aktyvūs skaitytojai pasirodė aktualijų rubrikoje – štai Kęstas pranešė kitiems skaitytojams apie suaktyvėjusius telefoninius sukčius, skaitytojas Audrius atkreipė dėmesį, jog Vilniaus gatvėmis važinėjantys autobusai pažymėti lenkiškais valstybiniais numeriais, o Edvinas darsyk atkreipė mūsų dėmesį į bankuose pasitaikančias klaidas ir ragino būti atidesniems.

Skaitytojai taip pat pildė ir laisvalaikio rubriką. Štai Sergėjus pasakojo apie lietuvių keliauninkų užmojus – grupelė drąsuolių ryžtasi nukakti iki pat Himalajų! Domantas Širvinskas aktyviai informavo mus apie sostinėje organizuojamą zombių eiseną – pasirodo, pastaroji itin populiari visame pasaulyje! Dainius Gelumbauskas pasidalijo žiniomis apie Norvegijoje pagautą didžiausią pasaulyje Atlantinį paltusą, o Mėta Sabaliauskaitė, įkrovusi naujieną apie Vilniaus Senvagės gimnazijoje vykstančias intrigas, sulaukė itin didelio skaitytojų dėmesio.

Ikrauk.lt redakcija norėtų pasveikinti skaitytoją Mėtą Sabaliauskaitę, pranešusią mums apie Vilniuje esančioje Senvagės gimnazijoje vyraujančias intrigas. Šią skaitytoją skelbiame savaitės geriausiaja ir apdovanojame „Avon“ įsteigtais prizais. Su laimėjusia skaitytoja susisieksime asmeniškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius