Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 08

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (vasario 28–kovo 6 d.)

Sveiki, mielieji! Šiandien net triguba šventė! Visas skaitytojas sveikiname su kovo 8-ąja ir linkime žydėti! Taip pat jau galime teigti oficialiai išvarę žiemą iš kiemo! Tikimės, kad „prikirtote“ šiandien blynų? :) Na, ir žinoma, skelbiame savaitės geriausius reporterius!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, mielieji!

Šiandien net triguba šventė! Visas skaitytojas sveikiname su kovo 8-ąja ir linkime žydėti! Taip pat jau galime teigti oficialiai išvarę žiemą iš kiemo! Tikimės, kad „prikirtote“ šiandien blynų? :) Na, ir žinoma, skelbiame savaitės geriausius reporterius!

Skaitomiausios temos

Tarp skaitomiausių atsidūrė visiems skaudi degalų brangimo tema. Daug dėmesio sulaukė ir žinia apie tai, kad nuo pirmos dienos strigo elektroninio surašymo sistema. Žinių apie tai įkrovė skaitytojas Juozas, kiek vėliau jo informaciją papildė ir skaitytojas Marius.

Už įdomų fotoreportažą ir pasakojimą dėkojame skaitytojui, pasidalijusiam kelionės ledo keliais įspūdžiais. Ar jums yra tekę keliauti iš salos į salą ne vandeniu, o ledu? Jei ne, tuomet rekomenduojame paskaityti!

Daug dėmesio sulaukė šmaikšti skaitytojo pastebėta reklama prekybos centre. Ne ką mažiau įdomus skaitytojams pasirodė ir fotoreportažas nuo užšalusių marių, ant kurių žvejų buvo tiesiog sausakimša.

Reporterių pasiekimai

Ypatingai aktyvi buvo reporterė Anželika, kuri spėjo aplėkti ir koncertus, ir parodas, ir Kaziuko mugę. Šaunuolė Anželika, taip ir toliau! Aktyviai dirbo ir klaipėdiečiai – pagyrimai jiems, o ypač Eglei, kuri pakvietė skaitytojus trumpam atsipūsti ir „pasivaikščioti“ pajūriu.

Reporterė Agnė atidarė moterų kino festivalį „Šeršėliafam“, o Julija debiutavo pateikdama keletą tekstų apie šio festivalio programą ir filmus. Kitą savaitę abi reporterės žada pasidalinti įspūdžiais iš festivalio „Kino pavasaris“. Į komandą įsiliejo ir reporteris iš Rokiškio – Matas. Jis pateikė fotoreportažą iš automobilių žiemos treko varžybų bei pasakojo apie Lietuvos profesionalių teatrų festivalį bei spektaklį „Dugnas“.

Vytautė sutiko atlikėją Al Jarreau bei dalijosi įspūdžiais iš jo koncerto. Fotoreporteriai Vytautas ir Dalius parengė puikių fotoreportažų: iš Genutės Žalienės piešinių parodos, iš dizainerių L.Larionovos ir E.Rainio kolekcijos pristatymo. Apie mados tendencijas rašė ir reporterė Viktorija. Reporteriai parengė puikių fotoreportažų tiek iš Kaziuko mugės, tiek iš Užgavėnių šventės, tad tikrai buvo kur akis paganyti!

Apdovanojimai

Savaitės reporteriais skelbiame:

Regimantą – už temą, sulaukusią didžiausio skaitytojų susidomėjimo. Jis įkrovė žinių apie tai, kaip internete siūloma pagalba už pinigus, o ne už vairavimo žinias gauti vairuotojo pažymėjimą. Džiugu, kad reporteriai nelieka abejingi tokioms temoms ir jas paviešina.

Ramintą, kuri po ilgo laiko vėl ėmėsi „reporteriauti“ ir parengė pasakojimą apie iniciatyvų Biržų jaunimą, susiorganizavusį kelionę į SEL koncertą Panevėžyje. Reporterė pakalbino ir kelionės organizatorius, ir pačius keleivius. Taip pat ji pasidalijo įspūdžiais iš paties koncerto. Šaunuolė Raminta, drąsiau ir pirmyn!

Savaitės reporteriams atitenka „Knygų klubo“ įsteigtas prizas.

Oficialų vyrų krepšinio rinktinės kalendorių dovanojame reporteriui Artūrui, kuris įkrovė žinių apie tai, kaip Martynas Gecevičius ir Simas Jasaitis NBA žvaigždės Kobe Bryanto vardinius batelius padovanojo mergaitei, besimokančiai krepšinio mokykloje.

Reporterių susitikimas

Pirmadienį nors ir trumpam, bet smagiai įvyko Kauno ikrauk.lt reporterių susitikimas, o štai ketvirtadienį kviečiami rinktis Vilniaus reporteriai! Jei kitų miestų atstovai žada svečiuotis sostinėje, ir jie labai laukiami!

Tad tiek žinių šiam kartui ir šaunios visiems savaitės!

Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius