Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 10

ISM dovana Vilniui – Idėjų sodas

Gegužės 15 dieną, 13 val. 30min. visi sostinės gyventojai kviečiami į unikalią šventę – naujos miesto erdvės – Idėjų sodo – atidarymą. ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto...
Temos: 1 Dovana

Gegužės 15 dieną, 13 val. 30min. visi sostinės gyventojai kviečiami į unikalią šventę – naujos miesto erdvės – Idėjų sodo – atidarymą. ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Studentų atstovybės ir „Arvi“ įmonių grupės iniciatyva atnaujintame Bazilijonų vienuolyno kieme miesto gyventojai ir svečiai kviečiami ne tik pasimėgauti atnaujinta aplinka, tačiau ir išbandyti modernią ir inovatyvią parko infrastruktūrą.

Atidarymo metu Idėjų sodas suburs universiteto bendruomenę, Vilniaus miesto savivaldybę, kultūros bei verslo pasaulio atstovus. Sveikinimo žodžius tars sostinės meras Artūras Zuokas, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius Vilius Kontrimas bei „Arvi ir ko“ Valdybos pirmininkas Vidmantas Kučinskas.

Idėjų sodo atidarymo šventės metu, svečiai galės pasinaudoti unikalia galimybe prisidėti prie sodo atkūrimo ir kartu pasodinti ąžuolą. Parko svečius linksmins muzikos grupė „Jama&W“, lankytojai bus kviečiami išbandyti unikalią V.Y.T.A. menas tapybos ant vandens techniką bei pasimėgauti jaukia naujos erdvės Vilniaus centre atmosfera.

„Idėjų sodo projektu siekiama sukurti ne tik jaukią, harmoningą bei išpuoselėtą erdvę, bet ir sukurti išliekamąją vertę turintį objektą visuomenei. Jaunatviško maksimalizmo bei noro vedini studentai pasiryžo įrodyti, kad jaunas žmogus yra iniciatyvus ir gali įgyvendinti didelio masto projektus“, – sakė ISM studentų atstovybės narė ir projekto vadybininkė Kamilė Naraitė. „Idėja, gimusi ISM studentų atstovybės viduje, netruko sužavėti ir verslo atstovus – „Arvi“ įmonių grupė tapo pagrindiniu projekto mecenatu. Šio istorinio sodo vienuolyno kieme atkūrimas – tai ISM studentų ir „Arvi“ įmonių grupės dovana Vilniaus miestui“, – džiaugsmais dalinosi Idėjų sodo idėjos bendraautorius Emilis Monstavičius.

Idėjų parkas įkurtas istoriniame Bazilijonų vienuolyno ansamblyje (Arklių g. 18, Vilnius). Šis architektūrinis ansamblis – unikali Lietuvos kultūrinio ir gamtos paveldo dalis, atspindinti svarbius Lietuvos ir Rytų Europos istorijos laikotarpius. Pietinėje ansamblio pusėje anksčiau gyvavo vienuolyno sodas, jo vietoje ir įkurtas Idėjų sodas. Idėjų sodas – tai ne tik rekreacinė vieta, bet ir erdvė vertingiems pokalbiams, susitikimams, meditacijai ir kūrybiškų idėjų vystymuisi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius