-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 17

Įstabi mažylė prašo pagalbos ieškant mylimų šeimininkų (nuotraukos)

Šios mažylės istorija prasidėjo nuo melagysčių. „Šeimininkai" nešė į „Grindą“ priduoti, tačiau pastabios vagonėlių akys jų nepraleido.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sveiki visi,

Šios mažylės istorija prasidėjo nuo melagysčių. „Šeimininkai" nešė į „Grindą“ priduoti, tačiau pastabios vagonėlių akys jų nepraleido. Atnešęs žmogus pasiteisino, jog buvo 9, išdovanojo 7 ir liko dvi, jos iš vienos vados, bet skirtingų tėvų (kaip taip gali būti, nesuvokiama). Taip mažylės buvo primtos į vagonėlius.

Tačiau rudoji mažoji sesutė susirgo parvo virusu. Ir 2011-08-11 buvo nuvešta į vet gydyklą. Po pirmosios sunkios paros ji išgyveno ir ėmė imliai kabintis į gyvenimą. Atvykusi jos aplankyti 16-tos dienos ryte, pravėrusi tik duris išgirdau garsų reikalavimą išleisti iš stacionaro, iš karto atpažinau, jog tai bus mano mažoji rudoji. Deja, jai reikėjo palaukti. Vakare užsukau jau jos atsiimti ir vėl tik pravedus veterinarijos gydyklos duris išgirdau tokį pat gailų reikalavimą tučtuojau ją išleisti.

Paėmus ją ant rankų, švelniai priglaudė galvytę ir nusiramino per 1 sekundėlę. O tada ėmė visus juokinti. Padėta ant apžiūros stalo grieštai atsisakė valgyti skanumynus, nes kaip didelė mergaitė norėjo ištverti kateterio traukimo baisiąją procedurą. Ir ką jūs manote? AtvYniojus bintą paaiškėjo, jog mažylė turi 4 koją, kuri ją begalo pradžiugino. Taigi 5 minutes džiaugėsi mažylė, jog turi koją, laižė ją, vizgino jai uogedytę ir spindinčiom akim negalėjo atsižiūrėti. O procedūroje dalyvavę gydytojai negalėjo liautis juokęsi.

Ir atėjo laikas, kai įsisodinusi ją į automobilį patraukiau prieglaudos link, tačiau širdis kuždėjo, kad negaliu jos palikti, parvo pasikartojančio viruso ji neišvers. O toks stebuklėlis nusipelnė gyventi. Taigi puoliau prie telefonų ir atradau per draugus merginą, kuri sutiko pagelbėti bent keletai dienų, nors ji pati po keletos dienų išvyksta.

Laikinų globėjų arba mylimų ir gerų šeimininkų mažylei (dabar ji jau pavadinta Fortūna) reikia nuo šio savaitgalio.

Susisiekus po pirmos nakties su globėjais išgirdau pirmuosius žodžius: mažylė yra nepakartojamai protinga bei aristokratiška. Nekelia visiškai jokių problemų. Laikraščiai yra tualeto vieta, o ne visas butas. Patiesaliukas yra skirtas numigti po sočių ryžių ir vištienos košytės. Negalima trukšmauti, plėšyti ar kitaip kenkti - viskas šiai mažylei puikiai žinoma. Stebėjomes mes visi.

Prašau padėti surasti naujus globėjus, kol mažylė galės būti paskiepyta (apmokėsiu aš), kad saugiai, be užkrėtimo pavojaus galėčiau ją grąžinti į prieglaudėlę. Skiepyti galima bus po 10 dienų. Tačiau tikiu, jog ji šeimininkus suras daug greičiau.

Dėl šio stebuklėlio kreiptis į globėją Ramutę 865092172 arba Miglę 860012760

Labai lauksime, kartu galime padėti šiam stebuklėliui. AČIŪ

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius