-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 01 03

Kai laiko nebėra... Skubiai ieškoma pagalba!

Prasidėjus Katino metams nėra lengva nusisukti nuo akis badančio vaizdo. Pilnos gatvės mažylių beglobiukų, kuriems reikalinga pagalba...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Pagalba

Prasidėjus Katino metams nėra lengva nusisukti nuo akis badančio vaizdo. Pilnos gatvės mažylių beglobiukų, kuriems visiems reikalinga pagalba...

Tačiau šiandien turime nestandartinę situaciją – beglobė, žavi, meili katytė, kurios žiema – pirmą kartą lauke. Ji būtų tokia pati kaip ir daugelis kitų, bet... Yra keletas nemalonių faktų. Ji serga. Žarnyno infekcija, t.y. pūliuojantis pauodegys, baisiai išsipūtęs pilvukas, klaikus kniaukimas iš skausmo, apatija ir išsekimas.

Pro baisiai kenčiančią katytę Kalvarijų gatvėje nepraėjo gailestinga moteris. Deja, laiko beveik nebėra. Gailestingosios ponios namuose auga dar 5 beglobiukai, kurie tarpusavyje pešasi, todėl kenčiančiai katytei ten vietos nėra.

Tiesa, buvo atsiradęs globėjas, tačiau išėjo taip pat greitai, kaip ir atėjo. Negalėjo pasirūpinti kenčiančiu gyvūnėliu.

Katytė yra be galo tvarkinga (daro tik į dėžutę), ištroškusi žmogaus dėmesio ir meilės. Jos vardas – Fortūna. Taip ją pavadino savanorė mergina, kuri iš visos širdies tikisi, kad laimė nuo šios vargšelės nenusigręš.

Fortūna ir mes visi Jūsų, brangūs skaitytojai, prašome paremti katytę finansiškai ir padėti rasti atsakingus žmones, kurie sutiktų pagloboti Fortūną (jei reikės, atvešime narvą ir maisto, taip pat moteris radusi katytę rūpinasi jos vežiojimu pas veterinarą). Ji turėtų sveikti šiltoje ir neinfektuotoje vietoje.

Fortūna labai prašo Jūsų visų pagalbos padėti jai pradėti naują gyvenimą. Juk tai jos paskutinė viltis. Paskubėkite, nes laiko beveik nebeliko...

Daugiau apie Fortūnos istoriją rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius