Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 10

Karoliniškių gatvių vaizdeliai. Kodėl vienos gatvės tvarkomos, kitos – pamirštamos?

Karoliniškių mikrorajono gyventojas teiraujasi, kodėl jau keletą metų to paties rajono vienos gatvės prižiūrimos atidžiau nei kitos.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Įdomu, kodėl jau keletą metų to paties rajono vienos gatvės prižiūrimos atidžiau nei kitos.

Štai Karoliniškių mikrorajono atkarpoje (I.Šimulionio g.), kur nevažiuoja joks visuomeninis transportas, nėra nei gyvenamųjų, nei kitos paskirties pastatų arti gatvės, taip pat A.Povilaičio gatvės barstomos ir valomos kaip ir visos pagrindinės miesto gatvės, o eismas čia vyksta kaip vasarą, net gilią žiemą. Tuo tarpu V.Vaitkaus gatvė taip neprižiūrima. Kuo šios gatvės gyventojai prastesni?

1 nuotrauka: V.Vaitkaus g. 2 nuotrauka: V. Vaitkaus ir I.Šimulionio gatvių sankryža – nedidelis potvynis. 3 nuotrauka: I. Šimulionio g. 4 nuotrauka: A.Povilaičio g. 5 nuotrauka: vienas iš šaligatvių Karoliniškėse. 6 nuotrauka: prieš sniego iškritimą šioje vietoje buvo laiptai, kuriais buvo galima patekti į gydymo įstaigas, vaistines, Karoliniškių biblioteką, prekybos centrą „Iki“, vaikų ir jaunimo laisvalaikio centrą „Meteoras“, buitinių paslaugų centrą „Saturnas“ ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius